Το άλμπουμ «Δικό Μου» συγκεντρώνει όλες τις επιτυχίες που έχει κυκλοφορήσει η Ήβη Αδάμου κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών.

Η Ήβη Αδάμου παρουσιάζει ένα άλμπουμ γεμάτο επιτυχίες.

Ως μία από τις πιο ταλαντούχες και επιτυχημένες τραγουδίστριες της γενιάς της, η Ήβη Αδάμου μας έχει χαρίσει μοναδικές μουσικές στιγμές μέσα από τα επιτυχημένα singles που έχει κυκλοφορήσει, τα οποία αγαπήθηκαν από το κοινό και ξεχώρισαν στο ραδιοφωνικό airplay, στις ψηφιακές πλατφόρμα και στο YouTube.

Το «Δικό Μου» περιλαμβάνει συγκεντρωμένες όλες τις επιτυχίες που έχει κυκλοφορήσει η Ήβη Αδάμου κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών.

Στο άλμπουμ περιλαμβάνονται αγαπημένα hits όπως το πιο πρόσφατο «Ρίξε Με» και τα «Δικό Μου» και «Για Σένα» με τους Stavento, «Φωτιά Μου» με τον Γιώργο Μαζωνάκη, «Εμείς» με τον Στέλιο Ρόκκο, «Πάω» με την Konnie Metaxa, «Δίπλα Σου» και «Αγοράκι Μου».

Στο tracklist υπάρχουν και μουσικές εκπλήξεις με μοναδικά ιντερλούδια από την Ήβη Αδάμου.

Το άλμπουμ συμπληρώνουν παλαιότερες κυκλοφορίες της Ήβη Αδάμου όπως το «Αυτόν Τον Καιρό», το «Πάμε Και Μη Ρωτάς» και το «Άκου Σώπα».

Παράλληλα, η Ήβη Αδάμου συνεχίζει τις εμφανίσεις της με τον Διονύση Σχοινά στο «Box Athens», που κάθε Παρασκευή και Σάββατο γίνονται πόλος έλξης.

Το άλμπουμ «Δικό Μου» κυκλοφορεί τώρα σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records και σύντομα θα είναι διαθέσιμο και σε μορφή CD στα φυσικά σημεία πώλησης δίσκων.

Βρείτε επίσης το άλμπουμ στο YouTube (χωρίς τα ιντερλούδια) παρακάτω.

ΠΗΓΗ