Το νέο τραγούδι του Μανώλη Μητσιά για τη σειρά «Μαύρο Ρόδο».

Ο Μανώλης Μητσιάς ερμηνεύει το «Αν Βρεις Στα Μέτρα Σου Θεό», μία εξαιρετική σύνθεση του Γιώργου Θεοφάνους με εμπνευσμένους στίχους από τον Φίλιππο Γράψα, που ακούστηκε πρώτη φορά στο νέο επεισόδιο της σειράς «Μαύρο Ρόδο» του Mega.

Το «Αν Βρεις Στα Μέτρα Σου Θεό», που γοήτευσε αμέσως το κοινό, είναι ένα δυνατό ζεϊμπέκικο, το οποίο συνεχίζει το σερί των ξεχωριστών και επιτυχημένων τραγουδιών που γράφει ο Γιώργος Θεοφάνους για την επιτυχημένη σειρά «Μαύρο Ρόδο».

Παράλληλα, το «Αν Βρεις Στα Μέτρα Σου Θεό», το οποίο είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, είναι ο προπομπός ενός ολοκληρωμένου άλμπουμ που ετοιμάζουν ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Μανώλης Μητσιάς.

Το άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει σύντομα, περιλαμβάνει 10 τραγούδια, μεταξύ των οποίων δύο ντουέτα του Μανώλη Μητσιά με την Ελένη Βιτάλη και τον Μπάμπη Στόκα.

Μέσα από το soundtrack «Μαύρο Ρόδο», ο Γιώργος Θεοφάνους μας έχει χαρίσει, μέχρι αυτή τη στιγμή, άλλα δύο τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κόσμου: το ομότιτλο τραγούδι των τίτλων αρχής, με ερμηνεύτρια την Ελένη Βιτάλη και το σύγχρονο ζεϊμπέκικο «Το Σ’ Αγαπώ Είναι Φωτιά» που ερμηνεύει η Όλγα Βενετσιάνου.

Η σειρά «Μαύρο Ρόδο», που έχει καθηλώσει και κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, προβάλλεται από το Mega από Κυριακή έως και Τετάρτη, στις 22:40.

Το «Αν Βρεις Στα Μέτρα Σου Θεό» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Oxygen.

Βρείτε το «Αν Βρεις Στα Μέτρα Σου Θεό» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:

Spotify: spoti.fi/3CVZATG
iTunes/Apple Music: apple.co/3gCp7tQ
Deezer: bit.ly/3D26gzO

ΠΗΓΗ