Ένα τραγούδι τόσο ερωτικό όσο η ανάγκη της καρδιάς και της ζωής να φυσήξει το αεράκι και να έρθει το κύμα που θα μας μεταφέρει στη μαγεία.

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της «Σήκωσε Κύμα» σε στίχους και μουσική του Κώστα Λειβαδά.

Πολλά χρόνια φιλίας και αγαπημένες επιτυχίες, όπως το «Mοίρα Μου Έγινες» και το πρόσφατο ντουέτο τους «Αν Εμείς Χωρίσουμε», συνδέουν τον Κώστα Λειβαδά και την Ανδριάνα Μπάμπαλη.

Ζωές παράλληλες και μια συνεργασία καρδιάς που συνεχίζεται χρόνια τώρα ανάμεσά τους. Ο Κώστας Λειβαδάς χαρακτηρίζει την Ανδριάνα Μπάμπαλη «ευγενή και αινιγματική», που με τη μαγική της ηρεμία έχει κάνει τη δική τη σχολή σαν ερμηνεύτρια.

Αυτή τη φορά η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Κώστας Λειβαδάς μας προσκαλούν με το νέο τραγούδι τους, με τίτλο «Σήκωσε Κύμα», σε έναν λάτιν ερωτικό χορό για τις καινούργιες συγκινήσεις και τα καινούργια όνειρα που μας περιμένουν κι ας κρύβουν κάτι από τα παλιά μέσα τους.

Ένα τραγούδι τόσο ερωτικό όσο η ανάγκη της καρδιάς και της ζωής να φυσήξει το αεράκι και να έρθει το κύμα που θα μας μεταφέρει στη μαγεία.

Η συναρπαστική ενορχήστρωση ανήκει στον συνοδοιπόρο της, Άκη Κατσουπάκη. Όλη η παρέα, μαζί με τον Κώστα Λειβαδά και τους μουσικούς, χάρηκαν με την ψυχή τους το παίξιμο και τον μουσικό διάλογο με χαρακτήρα και ακρίβεια.

Ας αρχίσει ο χορός λοιπόν, καλό και δροσερό καλοκαίρι.

Το νέο τραγούδι της Ανδριάνας Μπάμπαλη με τίτλο «Σήκωσε Κύμα» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ