Η Γιώτα Νέγκα στήνει με μεράκι μία βραδιά γεμάτη νοσταλγία αλλά και αληθινό κέφι.

Η Γιώτα Νέγκα θα δώσει μία μοναδική συναυλία στο Κηποθέατρο Παπάγου την Τρίτη 27 Ιουνίου.

Η μεγαλύτερη σύγχρονη λαϊκή ερμηνεύτρια υπόσχεται μία παράσταση – κατάθεση ψυχής, μέσα από τραγούδια τόσο της προσωπικής δισκογραφίας της με την υπογραφή δημιουργών όπως ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, ο Θέμης Καραμουρατίδης, ο Νίκος Μωραΐτης όσο και άλλων κορυφαίων ερμηνευτών και δημιουργών.

Δωρική και δυναμική, με μία αυθεντική «μαγκιά» αλλά και τρυφερότητα στον τρόπο που εκφέρει τον λόγο της, η αγαπημένη τραγουδίστρια συναντιέται με τους θρύλους του λαϊκού μας τραγουδιού.

Διαφήμιση

Μέσα από τις υψηλής αισθητικής ερμηνείες της, η Γιώτα Νέγκα στήνει με μεράκι μία βραδιά γεμάτη νοσταλγία αλλά και αληθινό κέφι.

Το εύρος της φωνής της, ο ηλεκτρισμός που δημιουργεί στον χώρο σε συνδυασμό με το χαμόγελο, την ευθύτητα και την αβίαστη ερμηνεία της θα μιλήσουν κατευθείαν στην καρδιά μας σε ένα πρόγραμμα με αξεπέραστα λαϊκά, αλλά και έντεχνα τραγούδια.

Η Γιώτα Νέγκα, με την ιδιαίτερη φωνή της και τη συναισθηματική παρουσία της, θα μεταδώσει στο κοινό τον πάθος και την αγάπη της για τη μουσική μέσα από τις εκπληκτικές ερμηνείες της.

Ένα πραγματικό μουσικό ταξίδι με τη μαγεία των ήχων και της φωνής της Γιώτας Νέγκας.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Νίκος Κατσίκης (μπουζούκι, ενορχηστρώσεις), Κώστας Νικολόπουλος (κιθάρες, ενορχηστρώσεις), Γιάννης Αγγελόπουλος (Γιαν Βαν) (τύμπανα), Κώστας Πατσιώτης (μπάσο) και Γιώργος Δούσος (πνευστά).

Γιώτα Νέγκα
Κηποθέατρο Παπάγου

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023
Ώρα έναρξης: 21:30

Προπώληση εισιτηρίων

Ticket Services
– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα
– Τηλεφωνικά: 2107234567
– Online: www.ticketservices.gr

ΠΗΓΗ