Το «Μέσα Σου» σε μία νέα εκδοχή από τη νεότερη γενιά καλλιτεχνών.

Ο Thug Slime, ο FY και η Τάνια Μπρεάζου φέρνουν στο σήμερα την αγαπημένη επιτυχία «Μέσα Σου» από τα τέλη της δεκαετίας του 2000.

Το «Μέσα Σου», σε μουσική των Stavento και στίχους του Μέθυσου (Μιχάλη Κουινέλη), κυκλοφόρησε το 2008 στο άλμπουμ «Σήμερα Το Γιορτάζω» των Stavento και έγινε η μεγαλύτερη επιτυχία της χρονιάς εκείνης.

Δεκαπέντε χρόνια μετά, το «Μέσα Σου» ακούγεται ξανά δυνατά, μέσα από τη νεότερη γενιά καλλιτεχνών.

Διαφήμιση

Μεταφέροντας το τραγούδι στο σήμερα, ο Thug Slime, ένα από τα πιο ξεχωριστά ονόματα της rap/trap σκηνής, συμπράττει με τον FY των διαδοχικών singles που κάνουν εκατομμύρια digital streams και γίνονται top trend στο YouTube με εκατομμύρια views και την Τάνια Μπρεάζου, την εντυπωσιακή τραγουδίστρια με την ξεχωριστή χροιά.

Μάλιστα, ο FY και η Τάνια Μπρεάζου παρουσίασαν το «Μέσα Σου» στη σκηνή των φετινών Mad Video Music Awards 2023 με μία εμφάνιση που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Το «Μέσα Σου» είναι ένα από τα τραγούδια που έχουν σημαδέψει τα Mad Video Music Awards, ενώ η συνύπαρξη των Stavento και της Έλενας Παπαρίζου στη σκηνή θεωρείται η καλύτερη ίσως στιγμή στα είκοσι χρόνια της διοργάνωσης.

Το «Μέσα Σου» με τον Thug Slime, τον FY και την Τάνια Μπρεάζου κυκλοφορεί από την Panik Records και την Capital Music.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ