Το νέο τραγούδι της Ελεάννας Αζούκη.

Η Ελεάννα Αζούκη επιστρέφει στη μουσική σκηνή δυναμικά με το νέο τραγούδι της «YaLLa».

Το «YaLLa» είναι ένα up tempo, ρυθμικό και δυναμικό τραγούδι, σε στίχους και μουσική της Ελεάννας Αζούκη και παραγωγή του Χρήστου Soumka.

Η Ελεάννα Αζούκη είναι γνωστή για το ταλέντο της στη δημιουργία εκρηκτικών τραγουδιών και το «YaLLa» δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό το πρότυπο.

Διαφήμιση

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια και δημιουργός με το τραγούδι της μιλάει για έναν χωρισμό που ξεπέρασε και πάει… «YaLLa» για να γίνει σίγουρα το σύνθημα του καλοκαιριού.

Με το συναρπαστικό στιλ τις, η Ελεάννα Αζούκη αναδεικνύει την ιδιαίτερη αισθητική της σε αυτό το νέο τραγούδι.

Το εμπνευσμένο music video που συνοδεύει το τραγούδι το έχουν επιμεληθεί οι Gemini (Δημήτρης Γκάνιος ,Χρήστος Soumka) και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Painkiller.

Το εκρηκτικό music video του «YaLLa» συμπληρώνει τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού μέσα από τα χρώματα και τη σκηνοθεσία, που δίνουν μια μοναδική αίσθηση.

Το «YaLLa» αποπνέει μια αισιοδοξία και μια θετική ενέργεια που αντικατοπτρίζεται στην ερμηνεία της Ελεάννας Αζούκη και μας ταξιδεύει σε μια ατμόσφαιρα καλοκαιριού και διασκέδασης. Το «YaLLa» είναι ένα τραγούδι που θα σας κάνει να χορέψετε και να αισθανθείτε ελεύθεροι και ευδιάθετοι.

Το νέο single της Ελεάννας Αζούκη με τίτλο «YaLLa» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ