«Πάρε με αγκαλιά και πάμε» στο «Faliro Summer Theater» με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Γιώργο Περρή.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη έρχεται για πρώτη φορά στο «Faliro Summer Theater», την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, παρέα με έναν από τους σημαντικότερους διεθνείς ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, τον Γιώργο Περρή, σε μία συναυλία γεμάτη δυνατά τραγούδια.

Δεν χρειάζονται ιδιαίτεροι πρόλογοι και συστάσεις για την Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Πρωταγωνιστεί στην μουσική σκηνή της χώρας μας εδώ και τέσσερις δεκαετίες, έχει ένα ζηλευτό ρεπερτόριο με δεκάδες επιτυχίες που γίνανε μέχρι και συνθήματα, έχει ταξιδέψει σε όλη την υφήλιο με τη μουσική και τα τραγούδια της και έχει εμφανιστεί σε εμβληματικούς χώρους εντός και εκτός συνόρων.

Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους συνθέτες, στιχουργούς και ποιητές αλλά και ερμηνευτές, εντός και εκτός Ελλάδος και τέλος έχει μία τεράστια ερμηνευτική γκάμα που της επιτρέπει να είναι τόσο ποπ όσο και λαϊκή τραγουδίστρια, τόσο τζαζ όσο και ρεμπέτισσα. Όλα αυτά – και πολλά ακόμα – είναι η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Καταξιωμένος ως ο νεότερος διεθνής τραγουδιστής της χώρας μας, ο Γιώργος Περρής έγινε ο πρώτος Έλληνας τραγουδιστής που συνδέθηκε με τα βραβεία Grammy καθώς τον επέλεξαν ως έναν από τους επιδραστικότερους τραγουδιστές της παγκόσμιας μουσικής.

Το τραγούδι του «Καρδιά Κοίτα» από τη συνεργασία του με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και την Λίνα Νικολακοπούλου κέρδισε τις καρδιές του κοινού και ξεπέρασε τις 3 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Ο Γιώργος Περρής έχει συνεργαστεί με τον Michel Legrand και την Lara Fabian, ενώ το τηλεοπτικό αφιέρωμα «A Sunset In Greece» στο οποίο συμμετείχε το παρακολούθησαν πάνω από 120 εκατομμύρια τηλεθεατές στην Αμερική.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιώργος Περρής συναντήθηκαν για πρώτη φορά μουσικά στην εκπομπή «Μουσικό Κουτί» του Νίκου Πορτοκάλογλου τον Φεβρουάριο του 2021. Το υπέροχο ταίριασμά τους γέννησε την ιδέα μίας συναυλίας με μεγάλα τραγούδια, κέφι, συγκίνηση, όμορφα ντουέτα αλλά και προσωπικές στιγμές γεμάτες φως, γεννώντας την προσδοκία μίας μαγικής βραδιάς.

Παίζουν οι μουσικοί: Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο), Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο, πλήκτρα), Νίκος Μέρμηγκας (λαύτα, μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο), Δημήτρης Στασινός (κιθάρες), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο)

Επιμέλεια ήχου: Χάρης Κρεμμύδας, Γιάννης Πετρόλιας
Φωτισμοί: Μαρία Βενετάκη

Επιμέλεια προγράμματος: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Γιώργος Περρής, Λήδα Ρουμάνη
Ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης

Ελευθερία Αρβανιτάκη – Γιώργος Περρής
«Πάρε με αγκαλιά και πάμε»

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης: 21:30
Οι πόρτες ανοίγουν στις: 20:30

Προπώληση Εισιτηρίων: viva.gr – artinfo.gr
Και στα ταμεία του θεάτρου καθημερινά 10:00 – 18:00

Faliro Summer Theater
Ολυμπιακό Ακίνητο Tae Kwon Do
Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο, 10445

ΠΗΓΗ