Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι η νεότερη πρέσβειρα Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify για την ισότητα των δύο φύλων.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη εμφανίστηκε στα billboards της περίφημης Times Square της Νέας Υόρκης ως πρέσβειρα Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify για τη γυναικεία ενδυνάμωση.

Το Spotify, η δημοφιλέστερη πλατφόρμα streaming μουσικής παγκοσμίως, επιλέγει κάθε μήνα μια Ελληνίδα τραγουδίστρια ως πρέσβειρα για την παγκόσμια καμπάνια του «EQUAL» μαζί με τραγουδίστριες από όλον τον κόσμο.

Η καμπάνια αυτή έχει ως σκοπό να ενισχύσει τη «φωνή» των γυναικών στη διεθνή δισκογραφία, με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη να είναι η πρέσβειρα Ελλάδας και Κύπρου στη σημαντική αυτή ενέργειας για τον μήνα Μάρτιο.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει αφήσει το δικό της στίγμα τόσο στο ελληνικό πεντάγραμμο μέσα από τα τραγούδια της όσο και στον τομέα της γυναικείας ενδυνάμωσης μέσα από την ίδια την πορεία της ζωής της.

Ως πρέσβειρα Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια «EQUAL» του Spotify, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη εμφανίστηκε στις ηλεκτρονικές διαφημιστικές πινακίδες της περίφημης Times Square της Νέας Υόρκης.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κοσμεί επίσης το εξώφυλλο της ελληνικής playlist «EQUAL Greece», στην οποία συναντάμε το τραγούδι της «Ταρίφας».

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό χασάπικο για το οποίο προβλέπεται πως θα αγαπηθεί όσο του αξίζει, από το νέο άλμπουμ «Τι Να Λέμε Τώρα» που κυκλοφόρησε σε συνεργασία με τον Σταμάτη Κραουνάκη.

Υπενθυμίζεται ότι πρέσβειρες Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια «EQUAL» του Spotify διετέλεσαν τους προηγούμενους μήνες κατά σειρά οι Ελένη Φουρέιρα, Έλενα Τσαγκρινού, Έλενα Παπαρίζου, Μαρίνα Σάττι, Josephine, Marseaux, Τάμτα και Δέσποινα Βανδή, οι οποίες εμφανίστηκαν επίσης στα billboard της Times Square στη Νέα Υόρκη.



ΠΗΓΗ