Το τραγούδι του Χρήστου Δάντη για τη σύντροφό του που είναι στο «Survivor».

Ο Χρήστος Δάντης κάνει μία τρυφερή εξομολόγηση και δηλώνει «Σ’ Αγαπάω Απλά», μέσα από το νέο του single.

Η γεμάτη συναίσθημα μπαλάντα είναι μία ειδική αφιέρωση του Χρήστου Δάντη στη σύντροφό του Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία αυτή την περίοδο συμμετέχει στο «Survivor».

Μάλιστα, το τραγούδι ακούστηκε πρώτη φορά στο επεισόδιο του παιχνιδιού επιβίωσης που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης, στο πλαίσιο του επάθλου επικοινωνίας και συγκίνησε αμέσως το τηλεοπτικό κοινό.

«Σ’ αγαπάω απλά και δεν έχει αλλά, τι κι αν το δέχεσαι, δεν έχει διαφορά… Σ’ αγαπάω απλά και δεν έχει αλλά, ούτε να το σκέφτεσαι, να μην το λέω πια… Σ’ αγαπάω απλά…»

Τη μουσική του «Σ’ Αγαπάω Απλά» υπογράφει ο ίδιος ο Χρήστος Δάντης ενώ τους στίχους έχει δώσει ο Νίκος Σαρρής. Την παραγωγή ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Παντζής και την ενορχήστρωση έκαναν ο Λεωνίδας Τζιτζος και ο Κωνσταντίνος Παντζής.

Είναι το πρώτο τραγούδι του Χρήστου Δάντη για τη φετινή χρονιά και ακολουθεί την επανεκτέλεση του «Ας Παν Στην Ευχή Τα Παλιά», ένα από τα πιο κλασικά και διαχρονικά διαμάντια της ελληνικής δισκογραφίας.

Το «Σ’ Αγαπάω Απλά» είναι τώρα διαθέσιμο στο YouTube και την Τρίτη 29 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει από την Panik Platinum σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

ΠΗΓΗ