Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Νατάσα Θεοδωρίδου ένωσαν τις φωνές τους στο πρώτο live event «Πέφτει η νύχτα με… Ρυθμό».

Την Τρίτη 25 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το πρώτο exclusive live event «Πέφτει η νύχτα με… Ρυθμό» από τον Ρυθμό 94.9, τον μεγαλύτερο ελληνικό ραδιοφωνικό σταθμό που παίζει μόνο επιτυχίες, με τις αγαπημένες ερμηνεύτριες Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ο Ρυθμός 94.9 εγκαινίασε τη νέα σειρά από exclusive live events, με παρουσιάστρια τη ραδιοφωνική παραγωγό Γιώτα Τσιμπρικίδου και καλεσμένη τη μοναδική Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μας ταξίδεψε με τη φωνή, τις επιτυχίες και τη δυναμική της παρουσία στη σκηνή.

Διαφήμιση

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μοιράστηκε προσωπικές αναμνήσεις και εξέφρασε τον θαυμασμό της για το ταλέντο και την καλλιτεχνική πορεία της κορυφαίας λαϊκής ερμηνεύτριας Νατάσας Θεοδωρίδου, την οποία προσκάλεσε στην παρέα της και μάγεψαν το κοινό με τις φωνές τους.

Στη συνέχεια, οι δυο μοναδικές καλλιτέχνιδες Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Νατάσα Θεοδωρίδου ερμήνευσαν ζωντανά μεγάλες προσωπικές επιτυχίες και τραγούδησαν παρέα με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο το ανεπανάληπτο ντουέτο «Δεν Θέλω Τέτοιους Φίλους», σε μουσική Γιάννη Παπαδόπουλου και στίχους Γιώργου Πηλιανίδη.

Μέσα από την κουβέντα τους με τη λαμπερή οικοδέσποινα της βραδιάς Γιώτα Τσιμπρικίδου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν δίστασαν να αποκαλύψουν στιγμές που είναι χαραγμένες στη μνήμη τους, προσωπικές ιστορίες πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και τα μελλοντικά τους σχέδια.

Ο Ρυθμός 94.9 ένωσε δύο μοναδικές φωνές στο πρώτο live event «Πέφτει η νύχτα με… Ρυθμό» και απέδειξε πως η μουσική είναι μία και έχει τη δύναμη να μας ενώνει.

Η μαγική αυτή νύχτα, ξύπνησε συναισθήματα και κυρίως μετέτρεψε τις δυνατές στιγμές σε δυνατές αναμνήσεις.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Νατάσα Θεοδωρίδου ένωσαν τις φωνές τους στην κατάμεστη, βραβευμένη αίθουσα «Vmax Sphera» των Village Cinemas του The Mall Athens.

Στη διαφορετική, ανανεωμένη «νύχτα», ξεσηκώθηκαν οι ακροατές και καλεσμένοι του Ρυθμού 94.9, οι οποίοι τραγουδούσαν και απογείωσαν την ενέργεια της βραδιάς καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ