Με νέο τραγούδι επιστρέφει η Ματίνα Ζάρα.

Η Ματίνα Ζάρα συνεχίζει τα ξεχωριστά δισκογραφικά βήματά της με ακόμα ένα τραγούδι που θα αγαπηθεί πολύ.

Το «Έπαιξες & Έχασες», το οποίο κυκλοφορεί μαζί με music video, είναι ένα καλοκαιρινό pop anthem, που απογειώνει με το μοναδικό ταμπεραμέντο της η Ματίνα Ζάρα.

Η μουσική του τραγουδιού ανήκει στον Χρήστο Σαντικάι ενώ τους στίχους του «Έπαιξες & Έχασες» έχει γράψει ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης.

Διαφήμιση

Το «Έπαιξες & Έχασες», ένα τραγούδι που φιλοδοξεί να γίνει σύνθημα και να ακουστεί δυνατά, συνοδεύεται από ένα ανατρεπτικό music video που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος.

«Έπαιξες κι έχασες / Εδώ τελειώνει / Μια ζωή, ξέχασες / Παλεύω μόνη / Νόμιζες θα ‘μουνα / Δικό σου πιόνι / Έπαιξες κι έχασες»

Καθώς η καριέρα της συνεχίζει να ανεβαίνει, η Ματίνα Ζάρα κατακτά τις καρδιές του κοινού τις μοναδικές ερμηνείες της, το ξεχωριστό στιλ της και την εκρηκτική παρουσία της.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Ματίνα Ζάρα είναι έτοιμη να μαγέψει για ακόμα μία φορά το κοινό της Αθήνας μέσα από τις live εμφανίσεις της. Από τις 20 Απριλίου θα βρίσκεται στο «Romeo Club» δίπλα στον Νικηφόρο και τον Νίνο.

Το νέο single «Έπαιξες & Έχασες» της Ματίνας Ζάρα κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ