Η Νίνα Μαζάνη ερμηνεύει με τη μελωδική φωνή της «Αυτό Το Τραγούδι».

«Αυτό Το Τραγούδι» από τη Νίνα Μαζάνη ήρθε για να μείνει.

Η Νίνα Μαζάνη, η νέα και πολύ ταλαντούχα ερμηνεύτρια που μας συστήθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούλιο μέσα από τη διασκευή του τραγουδιού «Η Νύχτα Μυρίζει Γιασεμί», επιστρέφει αυτή τη φορά με το νέο single «Αυτό το Τραγούδι».

Το καινούριο τραγούδι της Νίνας Μαζάνη ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις που τα λόγια περισσεύουν και μόνο ένα τραγούδι μπορεί να περιγράψει τι αισθανόμαστε.

Διαφήμιση

Ένα τραγούδι – αφιέρωση για όλες τις ώρες, για όλες τις εποχές, για όλους.

«Αυτό Το Τραγούδι» που φέρει την υπογραφή του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου σε μουσική και στίχους, αποπνέει έναν γλυκό, «παιχνιδιάρικο» αέρα που θα μας συντροφεύσει για όλο το καλοκαίρι.

Το music video για «Αυτό Το Τραγούδι» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου, γεμάτο χρώματα, παιχνιδιάρικη διάθεση και χιούμορ, έρχεται να συμπληρώσει την ενέργεια του κομματιού.

Από τα πρώτα βήματά της, η Νίνα Μαζάνη συνεργάστηκε με σημαντικούς καλλιτέχνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό κάνοντας πολλές ζωντανές εμφανίσεις.

Η Νίνα Μαζάνη έχει συμμετάσχει σε μουσικοθεατρικές παραστάσεις και ασχολείται επαγγελματικά με τις μεταγλωττίσεις, με σημαντικότερο σταθμό τη συνεργασία της με την Disney για τις ταινίες «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» (2019) και «Encanto» (2021).

«Αυτό Το Τραγούδι» της Νίνας Μαζάνη κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ