Η ολοκληρωμένη δισκογραφική συνεργασία του Γιώργου Θεοφάνους και του Μανώλη Μητσιά.

Ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Μανώλης Μητσιάς συνεργάζονται μουσικά και μας χαρίζουν το άλμπουμ «Ό,τι Θέλω Είναι Αυτό», σε στίχους του ποιητή Φίλιππου Γράψα.

Ο μεγάλος ερμηνευτής Μανώλης Μητσιάς, που έχει χαράξει μία ανεξίτηλη μουσική διαδρομή μετρώντας περισσότερα από 50 χρόνια παρουσίας, ενώνει τις δυνάμεις του με δύο εξίσου σπουδαίους δημιουργούς, με πλούσιο έργο και γραφή.

Το «Ό,τι Θέλω Είναι Αυτό» είναι ένα άλμπουμ με 10 τραγούδια, που φέρνουν στο σήμερα το καλό το λαϊκό τραγούδι.

Διαφήμιση

Συμπεριλαμβάνονται δύο ντουέτα του Μανώλη Μητσιά με την Ελένη Βιτάλη στο τραγούδι «Καλώς Τα Μάτια Μου» και με τον Μπάμπη Στόκα στο τραγούδι «Η Ζωή Θέλει Ζωή».

Προπομπό του άλμπουμ αποτέλεσε το χασάπικο «Αν Βρεις Στα Μέτρα Σου Θεό», το οποίο ακούστηκε πρώτη φορά στη σειρά «Μαύρο Ρόδο».

Το τρέχον single είναι το ομότιτλο τραγούδι «Ό,τι Θέλω Είναι Αυτό», που επίσης αποκαλύφθηκε μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Μega, προκαλώντας ενθουσιασμό στο κοινό.

Επίσης, ένα τραγούδι είναι γραμμένο με αφορμή και έμπνευση από τον Μάρκο Βαμβακάρη και τη «Φραγκοσυριανή» του: στο τραγούδι «Να ‘Ταν Η Φραγκοσυριανή», που κλείνει το άλμπουμ, «συμμετέχει» και ο Μάρκος Βαμβακάρης με την πρωτότυπη πενιά του στο μπουζούκι, σε μία μουσική συνάντηση με τον Γιώργο Θεοφάνους στο πιάνο.

Το άλμπουμ «Ό,τι Θέλω Είναι Αυτό» του Γιώργου Θεοφάνους και του Μανώλη Μητσιά κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Oxygen.

Βρείτε επίσης το άλμπουμ στο Spotify.

ΠΗΓΗ