Ο Χρήστος Σαντικάι συνεχίζει τα δισκογραφικά βήματά του.

Ο Χρήστος Σαντικάι, ένας από τους πιο περιζήτητους δημιουργούς της γενιάς του, παρουσιάζει το νέο του single και music video «Να Με Προσέχεις».

Το «Να Με Προσέχεις» είναι το τρίτο τραγούδι που κυκλοφορεί ο Χρήστος Σαντικάι ως τραγουδιστής.

Ο Χρήστος Σαντικάι έχει υπογράψει ως συνθέτης δεκάδες επιτυχίες για μερικούς από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες, όπως ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Πέτρος Ιακωβίδης, η Josephine, ο Νικηφόρος, ο Ηλίας Βρεττός, η Κατερίνα Λιόλιου και η Έλλη Κοκκίνου, μεταξύ άλλων.

Διαφήμιση

Ως τραγουδιστής, έκανε το ντεμπούτο του στη δισκογραφία με την μπαλάντα «Ένα Τηλέφωνο» και ακολούθησε το ζεϊμπέκικο «Τα Παλιόπαιδα».

Αυτή τη φορά, ο Χρήστος Σαντικάι κάνει τη μουσική διαφορά και γοητεύει με ένα δυναμικό τσιφτετέλι με τίτλο «Να Με Προσέχεις».

Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος ο Χρήστος Σαντικάι και οι στίχοι ανήκουν στον Γρηγόρη Βαξαβανέλη. Την παραγωγή και την ενορχήστρωση έκανε ο Μπάμπης Μαραγκός

Αξίζει να αναφερθεί ότι στα φωνητικά του «Να Με Προσέχεις» συμμετέχει η Κατερίνα Λιόλιου.

Το «Να Με Προσέχεις» συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερο music video σκηνοθέτησαν οι Steven Airth kai Spiros Kapsilis, ξεδιπλώνοντας μία συγκινητική ανθρώπινη ιστορία για τα βιώματα και τις αναμνήσεις που συνοδεύουν τον καθένα μας.

Το νέο single «Να Με Προσέχεις» του Χρήστου Σαντικάι κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ