«Κι Έρχεται Η Αγάπη Ξανά» στις 6 Ιουνίου.

Σε μία ιδιαίτερη βραδιά, ο Μπάμπης Στόκας παρουσίασε σε εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και των ραδιοφώνων τη νέα δισκογραφική δουλειά του, «Κι Έρχεται Η Αγάπη Ξανά», που θα κυκλοφορήσει από την Panik Oxygen σε λίγες ημέρες.

Το «Κι Έρχεται Η Αγάπη Ξανά» είναι ο πρώτος προσωπικός δίσκος του Μπάμπη Στόκα μετά από 12 χρόνια.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει 11 μοναδικά τραγούδια, σε μουσική και στίχους τόσο του Μπάμπη Στόκα όσο και άλλων δημιουργών και θα κυκλοφορήσει την Τρίτη 6 Ιουνίου.

Διαφήμιση

«Πέρσι καθόμουν στο σπίτι και τρόμαξα λίγο όταν συνειδητοποίησα ότι έχω τόσα χρόνια να βγάλω προσωπικό δίσκο, παρά το ότι έχω κάνει τραγούδια και άλλα πράγματα με φίλους», εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης.

«Άρχισα να ψάχνω τραγούδια που είχα γράψει αλλά ήταν στο συρτάρι, καθώς και νέο υλικό», είπε ο Μπάμπης Στόκας.

«Εδώ κι ένα χρόνο παλέψαμε μία δουλειά, που ονομάτισε “Κι Έρχεται Η Αγάπη Ξανά”. Έχει 11 τραγούδια, όσα τελικά έμειναν από την προσπάθεια που καταβλήθηκε», ανέφερε από την πλευρά του ο διευθυντής παραγωγής του δίσκου, Ηλίας Μπενέτος.

«Η ομορφιά του εγχειρήματος είναι ότι υπήρξε μία ομάδα ανθρώπων, οι μουσικοί του Μπάμπη που έπαιξαν, αλλά και άνθρωποι που έρχονταν για μία συγκεκριμένα δουλειά, που έμπαιναν στην παρέα για μία συγκεκριμένη δράση και, αυτό, πιστέψτε με, δεν είναι το πλέον συνηθισμένο», συνέχισε.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς που έλαβε χώρα στο Antart Studio, ακούστηκαν όλα τα τραγούδια του άλμπουμ.

Επίσης, προβλήθηκε το video clip του «Καλός Και Κακός Καιρός», που θα αποκαλυφθεί την Πέμπτη 1 Ιουνίου, με τον Μπάμπη Στόκα να χαρίζει στους παριστάμενους την ολοκληρωμένη μουσική εμπειρία του «Κι Έρχεται Η Αγάπη Ξανά».

Εκτός από τους δημοσιογράφους και τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς παρόντες ήταν συντελεστές του δίσκου, ο Γιώργος Καραδήμος με τον οποίο ο Μπάμπης Στόκας έχει κάνει έν ντουέτο, ο Γιώργος Γκάβαλος που σκηνοθέτησε το video του «Καλός Και Κακός Καιρός», καθώς και η εικαστικός Στεφανία Μπρέγιαννη, από έργο της οποίας φιλοτεχνήθηκε το εξώφυλλο του άλμπουμ.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ