«Μες Στην Αγκαλιά Σου», τραγουδά ο Σταμάτης Γονίδης για τη μικρή κόρη του.

Ο Σταμάτης Γονίδης μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ο «αιώνιος έφηβος» του λαϊκού πενταγράμμου, έχοντας διαγράψει μία λαμπρή καριέρα με τεράστιες επιτυχίες και έχοντας δημιουργήσει ένα φανατικό κοινό.

Εντούτοις, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης δεν σταματά λεπτό να δημιουργεί και να παράγει τραγούδια και είναι διατεθειμένος να χαρίσει ακόμη περισσότερα αριστουργήματα στο λαϊκό τραγούδι.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική του εταιρεία, τη Sonar Music, το νέο άλμπουμ του, που είχε τίτλο «Εγώ Και Οι Φίλοι Μου» και αποτελούνταν από 18 τραγούδια.

Διαφήμιση

Μεταξύ αυτών, εννέα ανέκδοτα τραγούδια και εννέα επανεκτέλεσεις τραγουδιών που αγαπάει ο ίδιος ο Σταμάτης Γονίδης.

Ένα από τα τραγούδια του άλμπουμ που ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή και προκάλεσε φρενίτιδα στο TikTok, όπου έχουν δημιουργηθεί από τους χρήστες περισσότερα από 3.000 videos, είναι το «Μες Στην Αγκαλιά Σου».

Πρόκειται για ένα συγκινητικό τραγούδι που έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Σταμάτη Γονίδη, καθώς το έχει γράψει για τη μικρή κόρη του.

Το «Μες Στην Αγκαλιά Σου» οπτικοποιήθηκε από τη Sonar Music, με τη σκηνοθεσία του video clip να φέρει την υπογραφή του Γιώργου Γκάβαλου, ενώ την ενορχήστρωση και την παραγωγή του video clip έκανε ο Αντρέας Γιατράκος.

Ο Σταμάτης Γονίδης, με αφορμή την κυκλοφορία του music video για το «Μες Στην Αγκαλιά Σου» έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για την κορούλα του.

«Όταν κοιτάζω την κόρη μου στα μάτια καταλαβαίνω πως όταν δεν ξέρεις να αγαπάς, ένα μικρό παιδί μπορεί να στο μάθει. Βλέπω στα μάτια της, όλα τα παιδιά του κόσμου», ανέφερε.

ΠΗΓΗ