Η Τάνια Τσανακλίδου σκύβει με αγάπη, σεβασμό και φρέσκια ματιά στο ανεξάντλητο και πάντα ζωντανό έργο του Γιάννη Σπανού.

Μετά την ιστορική συναυλία – αφιέρωμα στον συνθέτη Γιάννη Σπανό στο Ηρώδειο τον περασμένο Οκτώβριο, η οποία σκόρπισε συγκίνηση αλλά και αισιοδοξία στο κοινό που είχε την ευκαιρία να την απολαύσει, η Τάνια Τσανακλίδου ετοιμάζει μία ακόμα συλλεκτική βραδιά αφιερωμένη στον μεγάλο συνθέτη.

Αυτή τη φορά στο Θέατρο Παλλάς τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου.

Έχουν περάσει σχεδόν 50 χρόνια από την πρώτη τους συνάντηση στο «Μορμόλη» (1974) και ακριβώς 40 χρόνια από την πρώτη μεγάλη και ολοκληρωμένη συνεργασία τους στο «Φίλε…» (1982), που επαναλήφθηκε τρία χρόνια μετά (1985) με τον δίσκο «Της Βροχής Και Της Νύχτας».

Η μεγάλη ερμηνεύτρια επιμελείται καλλιτεχνικά και ερμηνεύει ένα πρόγραμμα – φόρο τιμής τον συνθέτη που πρωτοστάτησε στη δημιουργία του Νέου Κύματος, χαρίζοντάς μας εμβληματικά τραγούδια.

Η Τάνια Τσανακλίδου προσκαλεί και πάλι, αυτή τη φορά στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς, τη Λιζέτα Καλημέρη, τη Μαρία Παπαγεωργίου, τον Γιάννη Παπαγεωργίου, τον Φώτη Σιώτα και τη Νεφέλη Φασούλη και σκύβει με αγάπη, σεβασμό και φρέσκια ματιά στο ανεξάντλητο και πάντα ζωντανό έργο του Γιάννη Σπανού.

Ο Κώστας Νικολόπουλος διευθύνει την ορχήστρα και επιμελείται τις ενορχηστρώσεις, βοηθώντας την Τάνια Τσανακλίδου να στήσει μία σπάνια μουσική γιορτή προς τιμήν του Γιάννη Σπανού.

Μια σπουδαία καλλιτεχνική ομάδα υπό την Τάνια Τσανακλίδου έρχεται με λόγια μόνο της καρδιάς στο Θέατρο Παλλάς τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου για να μας ξεναγήσει στο αστείρευτο μουσικό σύμπαν του Γιάννη Σπανού.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Σπύρος Μάνεσης (πιάνο, πλήκτρα), Νίκος Παπαϊωάννου (μπάσο, τσέλο, samples), Θάνος Καζαντζής (τύμπανα), Γιώργος Δούσος (πνευστά), Βασίλης Παναγιωτόπουλος (τρομπόνι, πλήκτρα, ακορντεόν), Φώτης Σιώτας (βιολί, τραγούδι), Γιάννης Παπαγεωργίου (κιθάρα, τραγούδι), Μανώλης Πάππος (μπουζούκι)μ Κώστας Νικολόπουλος (κιθάρες, μπάσο).

Στο μαγευτικό αυτό ταξίδι θα είμαστε όλοι εκεί.

Η Τάνια Τσανακλίδου
τιμά το έργο του Γιάννη Σπανού

Θέατρο Παλλάς
Δευτέρα 30 Ιανουαρίου

Ώρα έναρξης: 21:00
Διάρκεια παράστασης: 120′

Η προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω www.viva.gr, 11876 και του δικτύου των μεταπωλητών του Viva.

ΠΗΓΗ