Τα Knockouts του «The Voice of Greece» ξεκίνησαν με συναρπαστικές αναμετρήσεις.

Το «The Voice of Greece» επέστρεψε το Σάββατο 7 Ιανουαρίου με το πρώτο επεισόδιο της φάσης των Knockouts.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς έχουν πλέον στις ομάδες τους από 33 φωνές και συνεργάζονται μαζί τους για να δώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Σε αυτό το δύσκολο έργο της προετοιμασίας αλλά και της επιλογής των κατάλληλων τραγουδιών δεν είναι μόνοι, καθώς έχουν κοντά τους αγαπημένους φίλους, ως guest coaches.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει στο πλευρό του τον good job nicky, ο Πάνος Μουζουράκης προσκάλεσε στο «The Voice of Greece» τον Γιάννη Γιοκαρίνη, η Έλενα Παπαρίζου εμπιστεύεται τον Θοδωρή Μαραντίνη, ενώ ο Σάκης Ρουβάς υποδέχεται τη Λένα Ζευγαρά.

Στα highlights των Knockouts, οι απολαυστικές ερμηνείες των τραγουδιστών των ομάδων αλλά και οι στιγμές που ο κάθε coach ανεβαίνει στο stage με τον καλεσμένο του.

Αυτό το Σάββατο, η Έλενα Παπαρίζου με τον Θοδωρή Μαραντίνη έβαλαν φωτιά στη σκηνή του «The Voice of Greece» με ένα δυναμικό και απρόσμενο ντουέτο. Άραγε το «Gigolo» θα μπορούσε ποτέ να γίνει ρεμπέτικο; Η μουσική δεν έχει όρια και το ίδιο συνέβη με τη φαντασία των δύο ταλαντούχων ερμηνευτών.

Οι νικητές των Knockouts

Οι διαγωνιζόμενοι της κάθε ομάδας ανεβαίνουν στη σκηνή του «The Voice of Greece» σε τριάδες, ερμηνεύουν από ένα τραγούδι και οι coaches πρέπει να αποφασίσουν με ποιον από τους τρεις θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση.

Η επιλογή γίνεται τόσο δύσκολη μερικές φορές που οι coaches του «The Voice of Greece» φτάνουν στο σημείο να ελπίζουν σε ένα steal του παίκτη τους από άλλον coach.

Ο Γιώργος Λιανός υποδεχόταν με το δικό του μοναδικό τρόπο τους διαγωνιζόμενους στη σκηνή του «The Voice of Greece» ενώ η Βάλια Χατζηθεοδώρου μετέφερε το κλίμα από τα παρασκήνια.

Από το 1ο Knockout του «The Voice of Greece» προκρίθηκαν οι:

Team Κωνσταντίνου Αργυρού

Δέσποινα Κατσιαδράμη
Dodona,
Διονύσης Τρενταφίλι

Team Πάνου Μουζουράκη

Johnny Δίσκος
Νάντια Αγγελέτου

Team Έλενας Παπαρίζου

Γιώργος Καστελιώτης
Μαρία Αυξέντη
Armine Barikian

Team Σάκη Ρουβά

Κάτια Σαμαντζή
Γιάννης Τσαρσιταλίδης
Σταυρούλα Δημητροπούλου (steal από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού)
Μαριαλένα Κωνσταντίνου

Το «The Voice of Greece» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ κάθε Σάββατο στις 21:00.

Δείτε στο playlist που ακολουθεί τα highlights από το 1ο Knockout του «The Voice of Greece»:



ΠΗΓΗ