Ο Θοδωρής Φέρρης και η Josephine υπόσχονται να προσφέρουν στο κοινό μία μοναδική ατμόσφαιρα και αξέχαστες στιγμές.

Ο Θοδωρής Φέρρης και η Josephine ενώνουν τις καλλιτεχνικές δυνάμεις τους στο πλήρως ανανεωμένο και ανακαινισμένο «Posidonio».

Δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες δεσμεύονται να χαρίσουν την απόλυση live εμπειρία διασκέδασης σε έναν χώρο υψηλών προδιαγραφών.

Ο Θοδωρής Φέρρης, ο επιτυχημένος και πιο ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του, ετοιμάζεται να βάλει για ακόμα μία φορά τη σφραγίδα του στις καλοκαιρινές νύχτες της Αθήνας.

Διαφήμιση

Με τη χαρακτηριστική φωνή τους, θα μας χαρίσει συναρπαστικές μουσικές στιγμές με ένα δυνατό πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα και επιτυχίες.

Η Josephine, μία από τις πλέον περιζήτητες performers της ελληνικής δισκογραφίας, έρχεται για να μας συνεπάρει στον δικό της ρυθμό τόσο με τις μοναδικές της ερμηνείες όσο και με την εκρηκτική παρουσία της επί σκηνής.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι ταλαντούχοι Χρήστος Τσιλόπουλος, Foxy Lee, Χριστίνα Καλοτίνη και Δημήτρης Θεοδοσιάδης. Special live show από τον STEVE ONEMANSHOW.

Ο Θοδωρής Φέρρης και η Josephine υπόσχονται να προσφέρουν στο κοινό μία μοναδική ατμόσφαιρα και αξέχαστες στιγμές, αναδεικνύοντας το «Posidonio» στον ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν την κορυφαία διασκέδαση και εμπειρίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες τους.

Από την Παρασκευή 26 Μαΐου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Posidonio», το απόλυτο place to be του φετινού καλοκαιριού.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ