Σπουδαίοι καλλιτέχνες από όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής ερμηνεύουν τα θρυλικά τραγούδια που έχει γράψει η Ελεάνα Βραχάλη.

Η Ελεάνα Βραχάλη παρουσιάζει το πρώτο μέρος από την εμβληματική συλλογή «Παιδί Δικό Σου».

Η σπουδαία στιχουργός γιορτάζει με αυτό το άλμπουμ τα 20 χρόνια της δημιουργικής παρουσίας της στη δισκογραφία, στη διάρκεια των οποίων μας έχει χαρίσει δεκάδες τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή.

«20 χρόνια… Σα νερό. Σαν παιδί το κάθε τραγούδι, που μεγάλωσε κι είναι δικό σου και δεν είναι. Ένα παιδί που όταν αγαπιέται, ξαναγεννιέται. Κάθε τραγούδι, ένα κομμάτι της ψυχής μου. Δηλαδή εγώ… “Παιδί Δικό Σου”…», αναφέρει η ίδια η Ελεάνα Βραχάλη για το άλμπουμ.

Διαφήμιση

Με το δημιουργικό πνεύμα της και την εξαιρετική πένα της, η Ελεάνα Βραχάλη έχει καταφέρει να εκφράσει κάθε συναίσθημα, γράφοντας τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ, έγιναν μεγάλες επιτυχίες και παραμένουν διαχρονικά, αφήνοντας το μουσικό τους αποτύπωμα.

Στο «Παιδί Δικό Σου» σπουδαίοι καλλιτέχνες από όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής ερμηνεύουν μερικά από τα θρυλικά τραγούδια που έχει γράψει όλα αυτά τα χρόνια η Ελεάνα Βραχάλη.

Τους προηγούμενους μήνες, τραγούδια από το άλμπουμ αποκαλύφθηκαν σταδιακά γνωρίζοντας εκ νέου την αγάπη του κόσμου και ξεχωρίζοντας στο ραδιοφωνικό airplay, τα digital streams και το YouTube όπου βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις των trends και μετρούν εκατομμύρια views.

Το πρώτο μέρος του «Παιδί Δικό Σου» περιλαμβάνει τα εξής τραγούδια (με τη σειρά που κυκλοφόρησαν):

«Ο Βυθός Σου» από τη Δήμητρα Γαλάνη, «Ανατροπή» από την Πέγκυ Ζήνα, «Θάλασσα» από τη Γιώτα Νέγκα, «Κλειδαριές» από την Ελευθερία Αρβανιτάκη, «Αυτά Που Θα ‘Λεγα Σε Σένα» από τη Γλυκερία, «Πάρ’ Τα Όλα Δικά Σου» από τον Γιώργο Μαζωνάκη, «Εγώ Για Δύο» από τον Χρήστο Μάστορα, «Να Είσαι Εκεί» από τη Μελίνα Ασλανίδου, «Καπνός» από τον Μπάμπη Στόκα και «Αν Είναι Έτσι Η Αγάπη» από τους Άγγελο Τσίγα και Κατερίνα Παράσχου.

Επίσης, περιλαμβάνονται ακόμα τρία – ακυκλοφόρητα μέχρι σήμερα – τραγούδια, τα «Εκδρομή» με ερμηνεύτρια την Ελένη Τσαλιγοπούλου, «Τρέξε» με ερμηνευτή τον Αναστάσιο Ράμμο και «Αν Μου Τηλεφωνούσες» με ερμηνεύτρια τη Μαρίζα Ρίζου, τα οποία αποκαλύπτονται ταυτόχρονα και στο YouTube με music videos.

Σύντομα θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται και το δεύτερο μέρος της εμβληματικής συλλογής, συνεχίζοντας το συναρπαστικό ταξίδι στον πλούσιο στιχουργικό κόσμο της Ελεάνας Βραχάλη.

Βρείτε επίσης το άλμπουμ στο Spotify.

ΠΗΓΗ