Με νέο τραγούδι επιστρέφει η Ελένη Χατζίδου.

Η Ελένη Χατζίδου, μία από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες της ελληνικής μουσικής σκηνής, επιστρέφει με ανανεωμένη ενέργεια και δημιουργικότητα.

Η επιστροφή της στα δισκογραφικά δρώμενα είναι πιο δυναμική από ποτέ, καθώς μας παρουσιάζει το νέο single της με τίτλο «Μία Και Μοναδική».

Πρόκειται για ένα εκρηκτικό και ρυθμικό τσιφτετέλι που θα σας κερδίσει από την πρώτη στιγμή. Ένα τραγούδι που θα σας κάνει να το αγαπήσετε από το πρώτο άκουσμα.

Διαφήμιση

Το «Μία Και Μοναδική» είναι το τραγούδι της Ελένης Χατζίδου που θα σας ξεσηκώσει και θα σας κρατήσει συντροφιά καθ’ όλη τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού.

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο ταλαντούχος Γιάννης Ιερεμίας, ενώ τους στίχους έχει γράψει η Φαίδρα.

Η Ελένη Χατζίδου είναι έτοιμη να μας ξεσηκώσει για ακόμη μια φορά με το νέο τραγούδι της.

Το «Μία Και Μοναδική» είναι ένα τραγούδι που συνδυάζει τον γνώριμο ήχο του τσιφτετελιού με μοντέρνες μελωδίες, δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα που θα σας κάνει να χορεύετε ασταμάτητα.

Ετοιμαστείτε να το ακούσετε παντού, από τις παραλίες μέχρι τα νυχτερινά κέντρα, και να το αγαπήσετε από το πρώτο άκουσμα.

Στο μεταξύ, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, αγαπημένο ζευγάρι στη ζωή αλλά και στην τηλεόραση, ετοιμάζουν και παρουσιάζουν κάθε πρωί ένα breakfast για τους λάτρεις του κλασικού, του χιουμοριστικού αλλά και του εναλλακτικού breakfast μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή «breakfast@star».

Το νέο single της Ελένης Χατζίδου με τίτλο «Μία Και Μοναδική» κυκλοφορεί από τη Spicy.

Το σημείωμα της Ελένης Χατζίδου

Η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε στα social media ένα σημείωμα για τη δισκογραφική επιστροφή της, τα βήματά της στην τηλεόραση και τα επόμενα σχέδιά της.

«Σήμερα κυκλοφόρησε και επίσημα το καινούργιο μου τραγούδι! Μέχρι να φτάσουμε στη σημερινή ημέρα βέβαια… η πορεία ήταν μεγάλη! Η αναζήτηση ενός νέου τραγουδιού είναι μια πολύ δημιουργική και ευχάριστη διαδικασία για εμένα και για κάθε καλλιτέχνη πιστεύω!

Η φετινή χρονιά, όμως, ήταν λίγο διαφορετική, καθώς με πολλή χαρά δέχτηκα να βαδίσω σε νέα μονοπάτια, πιο τηλεοπτικά… που με έκαναν να αφήσω για λίγο το τραγούδι στην άκρη, μιας και το πρόγραμμα μιας καθημερινής και πρωινής εκπομπής είναι απαιτητικό. Και ένα τέτοιο πρόγραμμα σε συνδυασμό με την απόλυτη προτεραιότητά μου, που είναι η οικογένεια… με πήγαν λίγο πίσω τραγουδιστικά!

Όλο αυτό το διάστημα, όμως, δεν σταμάτησα να δέχομαι και να διαβάζω μηνύματα για το πόσο πολύ σας λείπω μουσικά και πόσο πολύ θέλετε ένα καινούργιο τραγούδι από εμένα!

Για πολλούς μήνες ακούγαμε τραγούδια με την εταιρεία μου την Spicy και μόλις βρήκαμε το ιδανικό single, μόλις πιστέψαμε ότι αυτό είναι το τραγούδι, που θα σας κρατήσει την καλύτερη μουσική συντροφιά το φετινό καλοκαίρι… μπήκα αμέσως στο studio και ηχογράφησα το “Μία Και Μοναδική”, σε μουσική του Γιάννη Ιερεμία και στίχους της Φαίδρας, που ελπίζω να το αγαπήσετε εξίσου με όλα τα υπόλοιπα τραγούδια μου!

Με αφορμή το νέο μου single, λοιπόν, ανυπομονώ να ανταμώσουμε σε λίγο καιρό στις live εμφανίσεις μου σε επιλεγμένα μέρη Ελλάδας και Κύπρου και να περάσουμε μοναδικά, όπως κάθε φορά που σας συναντώ και μου δείχνετε την αγάπη σας με τον πιο ξεχωριστό τρόπο!», έγραψε.

Διαφήμιση

ΠΗΓΗ