Η ποικιλία των ερμηνευτών και το εκλεκτό δίδυμο του Νίκου Τερζή και του Γιάννη Κότσιρα προσδίδουν έναν μοναδικό χαρακτήρα σε κάθε τραγούδι.

Κυκλοφορεί το soundtrack του δεύτερου κύκλου της επιτυχημένης σειράς «Σασμός».

Η Panik Oxygen παρουσιάζει τη συνέχεια του πιο επιτυχημένου τηλεοπτικού soundtrack των τελευταίων ετών, το «Σασμός 2», σε μουσική του Νίκου Τερζή και στίχους του Γιάννη Κότσιρα, τα τραγούδια του οποίου ερμηνεύουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες.

Ο Νίκος Τερζής και ο Γιάννης Κότσιρας μας χάρισαν και κατά τον δεύτερο κύκλο της καθηλωτικής σειράς του Alpha μοναδικές μουσικές στιγμές, μέσα από τις εξαιρετικές μουσικές και τους εμπνευσμένους στίχους τους, που ντύθηκαν με μοναδικές ερμηνείες.

Διαφήμιση

Το «Σασμός 2» περιλαμβάνει 14 τραγούδια που συνόδευσαν τους πρωταγωνιστές καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, τα οποία απέσπασαν αποθεωτικές κριτικές και σχόλια, αγαπήθηκαν από το κοινό, ξεχώρισαν στο ραδιοφωνικό airplay και μετρούν εκατομμύρια digital streams και προβολές YouTube.

Το album περιλαμβάνει και τραγούδια τα οποία, μέχρι πρότινος, δεν είχαν κυκλοφορήσει στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και γίνονται τώρα διαθέσιμα.

Τα τραγούδια ερμηνεύουν (με αλφαβητική σειρά): Μελίνα Ασλανίδου, Μυρτώ Βασίλειου, Ελεωνόρα Ζουγανελη, Χρήστος Θηβαίος, Γιάννης Κοτσιρας, Δημήτρης Μπάσης, Δήμητρα Μπουλουζου, Γεωργία Νταγάκη, Ηλιας Παλιουδάκης, Εύα Παπαδάκη, Βασιλης Σκουλάς, Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης.

Το «Σασμός 2» διατηρεί την αυθεντικότητα και την επιτυχία του soundtrack του πρώτου κύκλου της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, συνεχίζοντας να συναρπάζει το κοινό και να αφήνει το αποτύπωμά του.

Τα τραγούδια αντλούν έμπνευση από διάφορα μουσικά είδη και συνδυάζουν με τέλειο τρόπο την ένταση και την ευαισθησία, δημιουργώντας ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο συναισθήματα.

Η ποικιλία των ερμηνευτών και το εκλεκτό δίδυμο του Νίκου Τερζή και του Γιάννη Κότσιρα προσδίδουν έναν μοναδικό χαρακτήρα σε κάθε τραγούδι.

Η προσεκτική επιλογή των ερμηνευτών και οι πρωτότυπες δημιουργίες πρόσφεραν μια ανανεωμένη αισθητική στον ήχο της σειράς, ενώ τα καλά κρυμμένα μυστικά και η ένταση της πλοκής αναδεικνύονται μέσα από τη γλώσσα της μουσικής.

Το «Σασμός 2» είναι τώρα διαθέσιμο στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και σε μορφή CD στα φυσικά σημεία πώλησης.

Βρείτε επίσης το άλμπουμ στο Spotify.

ΠΗΓΗ