«Δεν πιστεύαμε ότι μπορεί ποτέ να συνέβαινε κάτι τέτοιο».

Η Άννα Βίσση προχώρησε στην αναβολή της επετειακής συναυλίας για τα 50 χρόνια της καριέρας που επρόκειτο να δώσει στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 10 Ιουλίου λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Η διάσημη τραγουδίστρια εξέφρασε την απογοήτευσή της μέσω των κοινωνικών δικτύων, αναφέροντας τη μεγάλη απογοήτευση που ένιωσε τόσο εκείνη όσο και ο Νίκος Καρβέλας.

Πολλοί από τους θαυμαστές της Άννας Βίσση επίσης εξέφρασαν την απογοήτευσή τους στο Twitter, ιδίως εκείνοι που ταξίδεψαν από άλλες πόλεις της Ελλάδας για να παρακολουθήσουν τη συναυλία που δυστυχώς αναβλήθηκε λίγο πριν την προγραμματισμένη έναρξή της.

Διαφήμιση

Οι λόγοι που οδήγησαν στην αναβολή της συναυλίας δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί, αλλά σύμφωνα με την Άννα Βίσση, επρόκειτο για ένα τεράστιο τεχνικό πρόβλημα που δεν θα μπορούσε να λυθεί εγκαίρως.

Η Άννα Βίσση εξέφρασε τη θλίψη και τη στενοχώρια της για την απρόσμενη και εξήγησε ότι για την αναβολή της συναυλίας δεν ευθύνεται ούτε η ίδια ούτε ο Νίκος Καρβέλας.

«Η απογοήτευση η δική μου και του Νίκου, όπως φαντάζομαι και η δική σας, είναι τεράστια. Δεν πιστεύαμε ότι μπορεί ποτέ να συνέβαινε κάτι τέτοιο», είπε.

«Μία τόσο ωραία μέρα, είμαστε στη Θεσσαλονίκη, έτοιμα ήταν όλα αλλά ένα τεράστιο τεχνικό πρόβλημα που δεν θα λυνόταν ούτε σε αρκετές ώρες μάς αναγκάζει να αναβάλλουμε τη συναυλία», πρόσθεσε.

Παράλληλα, η Άννα Βίσση διαβεβαίωσε τους θαυμαστές της ότι θα ανακοινωθεί σύντομα μία νέα ημερομηνία για την επετειακή συναυλία της στη Θεσσαλονίκη, προσπαθώντας να παρηγορήσει όλους αυτούς που ανυπομονούσαν να την απολαύσουν στη σκηνή.

Η αναβολή της συναυλίας της Άννας Βίσση στη Θεσσαλονίκη ήταν αναπόφευκτη λόγω των τεχνικών προβλημάτων, αλλά η τραγουδίστριας και οι οργανωτές επιδιώκουν να βρουν μία νέα ημερομηνία που θα είναι εφικτή για τη διεξαγωγή της συναυλίας.

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς αισθάνομαι. Βλέπω τα μηνύματά σας. Λυπάμαι αλλά δεν φταίμε καθόλου εμείς, φταίει το σύστημα. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Θα τα πούμε όμως σύντομα», συνέχισε η Άννα Βίσση.

«Προσπαθούμε τώρα να βρούμε μία νέα ημερομηνία που να είναι εφικτό να γίνει αυτή η συναυλία», κατέληξε.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Άννα Βίσση θα πραγματοποιήσει μία ακόμη συναυλία για τα 50 χρόνια της καριέρας της στις 12 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας στην Αθήνα, όπου θα έχει ως καλεσμένο τον Νίκο Καρβέλα.

Οι θαυμαστές της Άννας Βίσση που απογοητεύτηκαν από την αναβολή της συναυλίας στη Θεσσαλονίκη μπορούν να ελπίζουν ότι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια στη σκηνή αυτή τη φορά σε μία αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική και συναισθήματα.

ΠΗΓΗ