Ο Θοδωρής Φέρρης και η Josephine υποδέχτηκαν το κοινό στο «Posidonio».

Ο Θοδωρής Φέρρης και η Josephine ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στο «Posidonio» με μία λαμπερή πρεμιέρα.

Το ανανεωμένο και πλήρως ανακαινισμένο «Posidonio» άνοιξε τις πόρτες του την Παρασκευή 26 Μαΐου και υποδέχτηκε το κοινό σε έναν χώρο υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών.

Ο Θοδωρής Φέρρης μάγεψε το κοινό του «Posidonio» παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα.

Διαφήμιση

Ο επιτυχημένος και πιο ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του ερμήνευσε αγαπημένες επιτυχίες από την προσωπική του δισκογραφία και φυσικά από το νέο άλμπουμ «Άλλη Μια Εμπειρία» που έγινε χρυσό τις πρώτες κιόλας ημέρες της κυκλοφορίας του.

Η Josephine, η δημοφιλής hit performer, έδωσε τον καλύτερο εαυτό της στη σκηνή παρουσιάζοντας ένα λαμπερό και εκρηκτικό show που συζητήθηκε, κερδίζοντας όλες τις εντυπώσεις με την καθηλωτική ερμηνεία αλλά και με τις εμφανίσεις της.

Φίλοι, αγαπημένα πρόσωπα και καλλιτέχνες τίμησαν με την παρουσία τους τον Θοδωρή Φέρρη και την Josephine, μεταξύ των οποίων και ο Αντώνης Ρέμος.

Τη δική τους νότα στο πρόγραμμα έδωσαν οι ταλαντούχοι Foxy Lee, Χριστίνα Καλοτίνη και Δημήτρης Θεοδοσιάδης.

Ο Θοδωρής Φέρρης και η Josephine προσφέρουν στο κοινό μία μοναδική ατμόσφαιρα και αξέχαστες στιγμές, αναδεικνύοντας το «Posidonio» στον ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν την κορυφαία διασκέδαση και εμπειρίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες τους.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Posidonio», το απόλυτο place to be του φετινού καλοκαιριού.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ