Το νέο single της Έλενας Τσαγκρινού.

Η Έλενα Τσαγκρινού ρωτάει «Γύρισε;» και παρουσιάζει ένα ακόμα εκρηκτικό hit.

Συνεχίζοντας να μας χαρίζει τραγούδια – έκπληξη, η ταλαντούχα και εντυπωσιακή τραγουδίστρια κυκλοφορεί ένα ιδιαίτερο anthem, με catchy στίχους, που θέλει να διεκδικήσει μία θέση στη λίστα των επιτυχιών του φετινού καλοκαιριού.

Με το «Γύρισε;», η Έλενα Τσαγκρινού αποδεικνύει την ικανότητά της να προσαρμόζεται στις τάσεις της εποχής, προσφέροντας συνεχώς νέα και εκρηκτικά τραγούδια.

Διαφήμιση

Ο ήχος του «Γύρισε;» συνδυάζει με μοναδικό τρόπο δυναμικά beats και εκρηκτικές μελωδίες, δημιουργώντας ένα άκρως κολλητικό ήχο στον οποίο δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε.

Τη μουσική του «Γύρισε;» υπογράφουν οι Bujaa Beats και οι στίχοι του single ανήκουν στον DJ Stephan, την Έλενα Τσαγκρινού και τον Nore, ενώ την παραγωγή έκανε ο DJ Stephan.

Το «Γύρισε;» συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό music video, γεμάτο καλοκαιρινή διάθεση και άρωμα γυναίκας, που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος. Πλαισιωμένη από χορεύτριες, η Έλενα Τσαγκρινού μαγεύει με το τραγούδι της και το φλογερό ταπεραμέντο της.

Το music video του «Γύρισε;» αναδεικνύει την εκρηκτική παρουσία της Έλενας Τσαγκρινού, η οποία προσθέτει μία επιπλέον διάσταση στο τελικό αποτέλεσμα.

Το «Γύρισε;» ακολουθεί για την Έλενα Τσαγκρινού μία σειρά συνεργασιών με τον DJ Stephan που ξεκίνησε στις αρχές του 2022 και περιλάμβανε singles όπως το «Epafi», το «Υποπτεύομαι», το «Έλειπες» και το πιο πρόσφατο «Pretty Girl».

Ενδιάμεσα, η Έλενα Τσαγκρινού κυκλοφόρησε τραγούδια όπως το «Μύκονος Και Σαντορίνη» και το «Πες».

Το «Γύρισε;» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

ΠΗΓΗ