Νέο τραγούδι από την Αγγελική Ηλιάδη – Με την υπογραφή του Νίνο

Η Αγγελική Ηλιάδη επιστρέφει δυναμικά στο μουσικό προσκήνιο και φέρνει ethnic αύρα στο καλοκαίρι μας με το νέο τραγούδι της με τίτλο «Κοίτα Με».

Το «Κοίτα Με» είναι ένα τραγούδι που ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο ηχόχρωμά του και ερμηνευτικά φέρνει τη μοναδική χροιά της Αγγελικής Ηλιάδη.

Τη μουσική και τους στίχους του «Κοίτα Με» υπογράφει ο Νίνο Ξυπολιτάς.

Διαφήμιση

Το «Κοίτα Με» είναι πλέον διαθέσιμο στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, ενώ σύντομα αναμένεται να αποκαλυφθεί και το music video που θα ντύσει με εικόνα το νέο τραγούδι της Αγγελικής Ηλιάδη.

Η Αγγελική Ηλιάδη με το «Κοίτα Με» δείχνει τη διάθεσή της να εξερευνήσει νέους μουσικούς ορίζοντες και να προσφέρει μία φρέσκια μουσική εμπειρία. Το ethnic στοιχείο που προσθέτει στο τραγούδι δίνει μία εντελώς διαφορετική αίσθηση και ανανεώνει τον ήχο της.

Η ευαισθησία και το πάθος που αποπνέει από τη φωνή της η Αγγελική Ηλιάδη μαγνητίζει το κοινό και συμπληρώνεται ιδανικά από τη μουσική και τους στίχους του Νίνο Ξυπολιτά.

Με την ενέργεια που εκπέμπει η Αγγελική Ηλιάδη μέσα από τη μουσική της, είναι βέβαιο ότι το «Κοίτα Με» θα γίνει ένα ακόμη αγαπημένο τραγούδι.

Το «Κοίτα Με» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ