«Πάμε Γι’ Άλλα», θα τραγουδήσει αυτό το καλοκαίρι η Έλλη Κοκκίνου.

Η Έλλη Κοκκίνου είναι έτοιμη να μας χαρίσει ακόμα μία επιτυχία.

Το νέο τραγούδι της Έλλης Κοκκίνου θα έχει τον τίτλο «Πάμε Γι’ Άλλα» και φιλοδοξεί να γίνει μία από τις επιτυχίες του φετινού καλοκαιριού.

Η επιτυχημένη και αγαπημένη τραγουδίστρια θα μας βάλει σε άκρως χορευτικά μονοπάτια με ένα ρυθμικό τσιφτετέλι που θα ξεσηκώσει από το πρώτο κιόλας άκουσμα και αναμένεται να ακουστεί δυνατά στα clubs όλης της χώρας.

Διαφήμιση

Η Έλλη Κοκκίνου μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στους προσωπικούς λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο διαδίκτυο και μας έδωσε ένα μικρό απόσπασμα του τραγουδιού, ενώ μας έδωσε την ευκαιρία να την ακολουθήσουμε στο στούντιο ηχογράφησης.

Το «Πάμε Γι’ Άλλα» θα κυκλοφορήσει από την Panik Records στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής την Τρίτη 13 Ιουνίου.

Λίγες ημέρες αργότερα, θα αποκαλυφθεί και το music video του νέου single της Έλλης Κοκκίνου με εντυπωσιακά γυρίσματα υψηλής αισθητικής που θα πραγματοποιηθούν αυτές τις ημέρες στο νησί της Νάξου.

Τη μουσική και τους στίχους του «Πάμε Γι’ Άλλα» έχουν γράψει ο Τάσος Λυμπέρης και ο Παναγιώτης Μπρακούλιας.

Η Έλλη Κοκκίνου, αφού ολοκλήρωσε τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε ήδη την καθιερωμένη της καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο για να βρεθεί κοντά στο κοινό που την ακολουθεί πιστά.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ