Η Κωνσταντίνα Πάλλα ξεδιπλώνει όλες τις ερμηνευτικές αρετές της.

Η Κωνσταντίνα Πάλλα παρουσιάζει το νέο τραγούδι της.

H ταλαντούχα ερμηνεύτρια Κωνσταντίνα Πάλλα επανέρχεται με ένα νέο τραγούδι που έχει τίτλο «Να ‘Ρθεις Ξανά». Είναι ένα δυνατό ζεϊμπέκικο, σε μουσική του Βασίλη Πασλίδη και στίχους του Χρήστου Πασλίδη.

Η Κωνσταντίνα Πάλλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Η επαφή της με τη  μουσική άρχισε από πολύ νωρίς, όταν ξεκίνησε τις μουσικές της σπουδές στην κλασική κιθάρα και στη θεωρία της μουσικής.

Έπειτα από μία σειρά ετών κατά τα οποία εμφανιζόταν σε μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης, τα τελευταία χρόνια τη συναντάμε και σε διάφορα στέκια και μουσικές σκηνές της Αθήνας.

Έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα της εγχώριας μουσικής, μεταξύ των οποίων η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Κώστας Λειβαδάς, ο Μάκης Σεβίλογλου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και ο Πάνος Μουζουράκης.

Το εξαιρετικό τραγούδι «Να ‘Ρθεις Ξανά» δίνει στην Κωνσταντίνα Πάλλα τη δυνατότητα να ξεδιπλώσει όλες τις ερμηνευτικές αρετές της, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί μία από τις σημαντικότερες σύγχρονες λαϊκές φωνές που διαθέτει η μουσική σκηνή.

Η ματαίωση των προσδοκιών του έρωτα, η απουσία και ο πόθος της επιστροφής είναι από τα κλασσικά θέματα που πραγματεύεται το λαϊκό μας τραγούδι και εδώ οι δύο δημιουργοί καταφέρνουν να το εκφράσουν με πρωτοτυπία και συναισθηματικά ένταση, βρίσκοντας στο πρόσωπο της Κωνσταντίνας την ιδανική ερμηνεύτρια που θα την αποδώσει.

Το «Να ‘Ρθεις Ξανά» συνοδεύεται από ένα δημιουργικό music video του Αλέξανδρου Βουτσινά, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι ταλαντούχοι ηθοποιοί Ελισάβετ Γιαννακού και Γιώργης Βασιλόπουλος.

Το νέο τραγούδι της Κωνσταντίνας Πάλλα κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

ΠΗΓΗ