«Κράτησέ Με», τραγουδά η Τζένη Γεωργιάδη.

Με μία δυναμική μπαλάντα με δυνατές υπογραφές επέστρεψε δισκογραφικά η Τζένη Γεωργιάδη.

Το νέο τραγούδι της με τίτλο «Κράτησέ Με» συνεπαίρνει με τη μελωδία του, τα λόγια του, αλλά και την ερμηνεία της Τζένης Γεωργιάδη.

Ένα τραγούδι που εξαρχής έδειξε τη δυναμική του, αφού ημέρες πριν την κυκλοφορία του, από την Cobalt Music, κατάφερε να γίνει viral στο Tik Tok, όταν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, επέλεξαν να το αφιερώσουν ο ένας στον άλλον, λίγο πριν την αναχώρησή τους για το «Survivor».

Η μουσική ανήκει του «Κράτησέ Με» ανήκει στον Χρήστο Σαντικάι, ο οποίος υπογράφει και τη mid tempo ενορχήστρωση του τραγουδιού, ενώ τους στίχους έχει δώσει ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης.

Μετρώντας σημαντικές συνεργασίες στο βιογραφικό της, με τραγούδια από τον Στέφανο Κορκολή, τη Ρεβέκκα Ρούση, τον Κώστα Μηλιωτάκη και τον Βασίλη Δήμα, η Τζένη Γεωργιάδη ξεδιπλώνει μέσα από το «Κράτησέ Με», για μία ακόμη φορά, το ξεχωριστό μουσικό ταπεραμέντο της.

Το «Κράτησέ Με», συνοδεύεται από ένα ρομαντικό video clip, μία μίνι – κινηματογραφική ιστορία αγάπης, «Α film about true love», με την υπογραφή του Steven Airth και της art director Σπυριδούλας Κάμπου, όπου πρωταγωνιστούν η Φαίδρα Μπάρμπα και ο Νικόλας Μπάρκουλης.

Ο ρυθμός απογειώνεται, από τον χορογράφο – ηθοποιό Κωνσταντίνο Μενούνο και την ντάμα του, Βάσια Μαντζάνα.

Το νέο τραγούδι «Κράτησέ Με» της Τζένης Γεωργιάδη κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

ΠΗΓΗ