Το «Μουσικό Κουτί» θα ολοκληρωθεί στο τέλος της σεζόν.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου ανακοίνωσε ότι η εκπομπή «Μουσικό Κουτί» ολοκληρώνει τον κύκλο της στην ΕΡΤ, αφήνοντας πολύ δυνατό στίγμα στην ελληνική τηλεόραση.

Η εκπομπή που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από καλλιτέχνες αλλά και κοινό θα ολοκληρωθεί στο τέλος της σεζόν.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσα από την οποία ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους του για το μέλλον της εκπομπής «Μουσικό Κουτί».

Ο γνωστός ερμηνευτής και παρουσιαστής της μουσικής εκπομπής επέλεξε στίχους από μία μεγάλη επιτυχία του με τους Φατμέ για να ανακοινώσει το τέλος της εκπομπής.

Κάτω από μία φωτογραφία του, στην οποία κρατά μία κιθάρα, ο Νίκος Πορτοκάλογλου έγραψε: «Το ταξίδι μου στην μουσική ήταν πάντα μία επικίνδυνη και συναρπαστική περιπέτεια γιατί ήθελα να περιέχει το πάθος μου για την παράδοση και την πρωτοπορία, για το ροκ και τα λαϊκά, για το τοπικό και το παγκόσμιο».

«Δεν φανταζόμουν ποτέ πως αυτό το όραμα θα αποτυπωνόταν τελικά σε μια τηλεοπτική εκπομπή. Εδώ είναι το ταξίδι λοιπόν, φίλες και φίλοι, στο “Μουσικό Κουτί” για τρίτη και τελευταία χρονιά. Ευχαριστώ από καρδιάς για την αγάπη και την στήριξη!», συμπλήρωσε.

Μανώλης Μανούσης / Maem

Η αιτία

Ο καλλιτέχνης δεν έδωσε εξηγήσεις για το τέλος του «Μουσικού Κουτιού», παρ’ όλη την πολύ μεγάλη απήχηση που είχε, αλλά ούτε και η κρατική τηλεόραση έβγαλε κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας «Το Βήμα», η χρονιά που έρχεται είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την ΕΡΤ αφού πρόκειται για τριπλά εκλογική χρονιά.

Η δημόσια τηλεόραση θα χρειαστεί αρκετό τηλεοπτικό χρόνο, αλλά και χρήματα για να καλύψει τις εκλογές και σκοπεύει να κάνει αρκετές περικοπές.

Επιπλέον, τόσο ο Νίκος Πορτοκάλογλου όσο και η Ρένα Μόρφη επιθυμούν να επικεντρωθούν στην καριέρα τους.

Όπως αναφέρει «Το Βήμα», ο Νίκος Πορτοκάλογλου σε συνεννόηση με την ΕΡΤ αποφάσισαν να ολοκληρωθεί ομαλά και όχι να κοπεί απότομα η εκπομπή, η οποία εδώ και τρία χρόνια έχει φιλοξενήσει κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής σε ιδιαίτερες εμφανίσεις.

 



ΠΗΓΗ