Ο Στέλιος Ρόκκος βρισκόταν στη Λήμνο ενώ ένιωσε αδιαθεσία – Μεταφέρθηκε με αεροσκάφος στην Αθήνα

Με αεροσκάφος C-130 μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα ο Στέλιος Ρόκκος εξαιτίας αδιαθεσίας με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα.

Όπως αναφέρει ο ραδιοφωνικός σταθμός Limnos Fm 100, γύρω στις 06:30 σήμερα το πρωί, ο Στέλιος Ρόκκος έφτασε στο νοσοκομείο του Λήμνου, αφού κάποια συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα, ανησύχησαν τον ίδιο και τους οικείους του.

Οι γιατροί έκριναν πως για προληπτικούς λόγους θα έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών, έτσι λίγη ώρα αργότερα ο 58χρονος τραγουδιστής μεταφέρθηκε επειγόντως με στρατιωτικό αεροσκάφος C-130 στην Αθήνα.

Μάλιστα, νωρίς το μεσημέρι, το νυχτερινό κέντρο «Πύλη Αξιού» της Θεσσαλονίκης, στο οποίο εμφανίζεται αυτή την περίοδο ο Στέλιος Ρόκκος μαζί με τη Λένα Ζευγαρά, ανακοίνωσε ότι δεν θα λειτουργήσει εξαιτίας ασθενείας του τραγουδιστή.

«Λόγω ασθένειας του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Στέλιου Ρόκκου, η “Πύλη Αξιού” θα παραμείνει κλειστή αυτό το Σαββατοκύριακο! Ευχαριστούμε για την κατανόηση», ανέφερε το νυχτερινό κέντρο στην ανάρτηση του στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΠΗΓΗ