Συνεχίζονται τα Knockouts στο «The Voice of Greece».

Σε μεγάλα διλήμματα έβαλε το δεύτερο επεισόδιο των Knockouts τους coaches του «The Voice of Greece» το Σάββατο 14 Ιανουαρίου.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς προετοίμασαν με τον καλύτερο τρόπο τα μέλη της ομάδας τους έχοντας στο πλευρό τους ως guest coaches, αντίστοιχα, τους good job nicky, Γιάννη Γιοκαρίνη, Θοδωρή Μαραντίνη και Λένα Ζευγαρά.

Τώρα έρχεται το ακόμα πιο δύσκολο μέρος των Knockouts, αφού πρέπει να αποφασίσουν με ποια ή ποιο διαγωνιζόμενο θα συνεχίσουν στα Battles του «The Voice of Greece».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δυσκολεύτηκε να αποχωριστεί διαγωνιζόμενους από την ομάδα του, όμως δεν είχε άλλη επιλογή από το να αποφασίσει πως θα διαμορφωθεί η ομάδα του για τα Battles.

Δύο τριάδες φωτιά από γυναικείες φωνές προβλημάτισαν τον Πάνο Μουζουράκη που έπρεπε να επιλέξει με ποια διαγωνιζόμενη θα συνεχίσει.

Η Έλενα Παπαρίζου έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις τριάδες που της έβαλαν πολύ δύσκολα.

Ο Σάκης Ρουβάς επέλεξε τους διαγωνιζόμενους με τους οποίους θα συνεχίσει στην επόμενη φάση και ευχήθηκε ένα steal να σώσει τις φωνές που αξίζει να συνεχίσουν. Και η ευχή του εισακούστηκε.

Και σε αυτό το επεισόδιο ένα ανατρεπτικό ντουέτο έκανε τη μεγάλη έκπληξη.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός υποδέχθηκε στη σκηνή του «The Voice of Greece» τον good job nicky και η μουσική τους συνάντηση ήταν καθηλωτική. Πώς ακούγεται το «My Way» του Frank Sinatra με ελληνικούς στίχους;

Οι νικητές των Knockouts

Οι διαγωνιζόμενοι της κάθε ομάδας ανεβαίνουν στη σκηνή του «The Voice of Greece» σε τριάδες, ερμηνεύουν από ένα τραγούδι και οι coaches πρέπει να αποφασίσουν με ποιον από τους τρεις θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση.

Η επιλογή γίνεται τόσο δύσκολη μερικές φορές που οι coaches του «The Voice of Greece» φτάνουν στο σημείο να ελπίζουν σε ένα steal του παίκτη τους από άλλον coach.

Ο Γιώργος Λιανός υποδεχόταν με το δικό του μοναδικό τρόπο τους διαγωνιζόμενους στη σκηνή του «The Voice of Greece» ενώ η Βάλια Χατζηθεοδώρου μετέφερε το κλίμα από τα παρασκήνια.

Από το 2ο Knockout του «The Voice of Greece» προκρίθηκαν οι:

Team Κωνσταντίνου Αργυρού

Μωυσής Παπαμωυσέως
Χριστομανώλης Σεγγούνας
Αγάπη Συμεωνίδου
Ζαφείρης Παρασχάκης (steal από τον Σάκη Ρουβά)

Team Πάνου Μουζουράκη

Εβίτα Θεοδωροπούλου
Μάρω Μαγγανιάρη
Μαρία Κατηρτζίδου

Team Έλενας Παπαρίζου

Λεύκος
Σίσσυ Πολυδώρου
Χριστόδουλος Παπαδάκης

Team Σάκη Ρουβά

Ελένη Παπαδοπούλου
Εύη Κοκκόλη

Το «The Voice of Greece» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ κάθε Σάββατο στις 21:00.

Δείτε στο playlist που ακολουθεί τα highlights από το 2ο Knockout του «The Voice of Greece».

ΠΗΓΗ