Η κατάσταση της υγείας του Στέλιου Ρόκκου δεν εμπνέει ανησυχία.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ο Στέλιος Ρόκκος με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα το Σάββατο 14 Ιανουαρίου.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης πήγε αρχικά στο νοσοκομείο της Λήμνου, όπου διαμένει μόνιμα, στις 6:30 το πρωί του Σαββάτου και οι γιατροί έκριναν πως για προληπτικούς λόγους θα έπρεπε να μεταφερθεί στην Αθήνα.

Άμεσα ζήτησαν και οργανώθηκε η αεροδιακομιδή του τραγουδιστή στην Αθήνα με αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο Στέλιος Ρόκκος μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και από εκεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου και νοσηλεύεται μέχρι αυτήν την ώρα.

Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Αργά το βράδυ και αφού η είδηση έγινε γνωστή στα μέσα ενημέρωσης και στα social media, ο συνεργάτης του Στέλιου Ρόκκου, Κώστας Ζούμας έκανε μια νέα ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του τραγουδιστή στην πλατφόρμα Facebook.

Στην ανάρτηση αναφέρεται ότι ο Στέλιος Ρόκκος είναι καλά και ότι είχε μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του: «Παιδιά ο Στέλιος είναι καλά!! Μια μικρή περιπέτεια είχε. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση!!!», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Επίσης, ανακοίνωση εξέδωσε και το νυχτερινό κέντρο “Πύλη Αξιού” στο οποίο εμφανίζεται αυτήν την περίοδο ο Στέλιος Ρόκκος στη Θεσσαλονίκη. Το νυχτερινό έκανε γνωστό ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα παραμείνει κλειστό λόγω ασθενείας του τραγουδίστρια αλλά δεν προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες.

«Λόγω ασθένειας του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Στέλιου Ρόκκου η “Πύλη Αξιού” θα παραμείνει κλειστή αυτό το Σαββατοκύριακο!», ανέφερε.

ΠΗΓΗ