Η Μαριάννα Κάρα μοιράζεται προσωπικά βιώματα και σκέψεις.

Η Μαριάννα Κάρα παρουσιάζει το νέο single της «Χάνομαι».

Η νεαρή ταλαντούχα τραγουδίστρια συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από το «House Of Fame» και κέρδισε τις εντυπώσεις με το δισκογραφικό ντεμπούτο της με το «Cinderella» και τις live εμφανίσεις της δίπλα στον Πάνο Κιάμο.

Αυτή τη φορά, η Μαριάννα Κάρα δίνει τον ρυθμό της με ένα urban ethnic τραγούδι.

Τη μουσική του «Χάνομαι» υπογράφει ο Giwrgos Diakoumis και τους στίχους ο ίδιος μαζί με την Μαριάννα Κάρα, η οποία μέσα από το τραγούδι μοιράζεται προσωπικά βιώματα και σκέψεις.

Το «Χάνομαι» συνοδεύεται από μία ταινία μικρού μήκους, σε σκηνοθεσία του Danny Darlas, με την Μαριάννα Κάρα να μας μεταφέρει μία ερωτική ιστορία, έχοντας για συμπρωταγωνιστή της το μοντέλο Κωνσταντίνο Κρίτση, ένα από τα αγόρια που γοήτευσαν στον προηγούμενο κύκλο του «Greece’s Next Top Model».

«Είμαι τόσο υπερήφανη γι’ αυτό. Ήθελα να αποτυπώσω κάτι τόσο αγνό και γεμάτο πάθος την ίδια στιγμή, πώς το μυαλό μας μπορεί να μας ξεγελάσει για να ερωτευτούμε κάποιον που μπορεί να είναι η λάθος απόφαση. Τι είναι η αυταπάτη, η λαχτάρα και η πραγματικότητα», εξήγησε η Μαριάννα Κάρα για το «Χάνομαι» στο Instagram.

Αυτήν την περίοδο, η Μαριάννα Κάρα συνεχίζει τις εμφανίσεις της στην «Αυτοκίνηση», δίπλα στον Λευτέρη Πανταζή και τον Χρήστο Δάντη.

Το «Χάνομαι» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

ΠΗΓΗ