Νέο τραγούδι από τις ΜΕΛΙSSES.

Οι ΜΕΛΙSSES είναι έτοιμες να επιστρέψουν δισκογραφικά με ένα νέο τραγούδι και να μας χαρίσουν το απόλυτο hit του φετινού καλοκαιριού.

Το No. 1 συγκρότημα της χώρας, κάθε τραγούδι του οποίου κατακτά την κορυφή του ραδιοφωνικού airplay επί σειρά εβδομάδων και μετρά εκατομμύρια digital streams και views στο YouTube, θα δώσει τον ρυθμό μέσα από το νέο τραγούδι του «30 – 40».

Το «30-40» είναι ένας ύμνος στην αγάπη, με δυναμικό ρυθμό, disco επιρροές και την αστείρευτη ενέργεια που διακρίνει τις ΜΕΛΙSSES.

Διαφήμιση

Τη μουσική και τους στίχους του «30 – 40» υπογράφουν οι ίδιες οι MEΛΙSSES.

«Για πάντα μαζί σου / Στο δάκρυ, το φιλί σου / Στα πιο τρελά μας όνειρα / Τριάντα – σαράντα / Θα σ’ αγαπώ για πάντα», τραγουδά ο Χρήστος Μάστορας στο «30 – 40».

Πρόκειται για το επόμενο τραγούδι που θα κυκλοφορήσουν οι ΜΕΛΙSSES μετά την επιτυχία «Crayon», που κυριάρχησε για επτά συνολικά εβδομάδες στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και τέσσερις εβδομάδες στο No. 1 του Μικτού Airplay Chart.

Το «30 – 40» θα μεταδίδεται αποκλειστικά σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας από τη Δευτέρα 8 Μαΐου.

Το νέο τραγούδι από τις ΜΕΛΙSSES θα κυκλοφορήσει στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, από την Panik Records, την Παρασκευή 12 Μαΐου.

Τη Δευτέρα 15 Μαΐου αναμένεται να ακολουθήσει και το music video για το «30 – 40», που σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ