Ο φιναλίστ του «House Of Fame» κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του.

Ο Άρης Βανταράκης, ένας πολλά υποσχόμενος λαϊκός τραγουδιστής, κάνει το δισκογραφικό ντεμπούτο του με το νέο τραγούδι «Άργησες Λίγο Παραπάνω», που κυκλοφορεί μαζί με music video.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης έχει ήδη στο ενεργητικό του επιτυχημένες εμφανίσεις και επί σκηνής συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως ο Λευτέρης Πανταζής, ο Μανώλης Κονταρός και ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο Άρης Βανταράκης συστήθηκε στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο talent show «House Of Fame», όπου γοήτευσε την κριτική επιτροπή και το κοινό με τις ερμηνείες του και κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον τελικό.

Με το «Άργησες Λίγο Παραπάνω» ο Άρης Βανταράκης μας συστήνεται και δισκογραφικά, μέσα από ένα ρυθμικό και feel-good τραγούδι.

Τη μουσική του single υπογράφει ο Θέμης Παναγιωτίδης και τους στίχους δίνει η Όλγα Βλαχοπούλου.

Το «Άργησες Λίγο Παραπάνω» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video, σε σκηνοθεσία του Mike Marzz, όπου ο Άρης Βανταράκης μας ξεσηκώνει και μέσα από την εικόνα.

«Άργησες λίγο παραπάνω, δεν είμαι εγώ όμως που χάνω, με θεωρούσες δεδομένο όμως δεν είμαι… Άργησες να το καταλάβεις πώς την αγάπη να προλάβεις, ούτε θα ακούσεις να φωνάξω “μείνε εδώ”…»

Το νέο single «Άργησες Λίγο Παραπάνω» του Άρη Βανταράκη κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

ΠΗΓΗ