Ο Roi 6/12 έχει καταφέρει μέσα σε λίγο χρόνο να αφήσει το δικό του στίγμα.

Ο Roi 6/12 κυκλοφορεί το νέο single του «BAM».

Ο ανερχόμενος ράπερ έχει απασχολήσει έντονα τη rap σκηνή στην Ελλάδα με τα σόλο singles του αλλά και με τη συμμετοχή του στο banger «Bossidonas» του Bossikan.

Ο Roi 6/12, μέλος της Mad House Records, έχει καταφέρει μέσα σε λίγο χρόνο να αφήσει το δικό του στίγμα με τη χαρακτηριστική χροιά του και τα έξυπνα flows του.

Τα τελευταία του προσωπικά singles «Mask Off» και «Bar» έχουν γίνει χρυσά στις ψηφιακές πλατφόρμες και έχουν «παίξει» on repeat σε βίντεο χρηστών τόσο στο TikTok όσο και στις υπηρεσίες streaming.

Το track «Bossidonas», από το ομώνυμο EP του Bossikan, στο οποίο συμμετέχει ο Roi 6/12 έχει γίνει ήδη πλατινένιο ψηφιακά, ενώ έχει καταγράψει 7.000 βίντεο στο TikTok.

Με αφορμή την κυκλοφορία του «BAM», ο Roi 6/12 βρίσκεται και στο εξώφυλλο του επίσημου playlist «Hot Greek Rap» του Spotify, μια από τις δημοφιλέστερες λίστες αναπαραγωγής της δημοφιλούς υπηρεσίες streaming στην Ελλάδα.

Το urban music video του «BAM» έχει γυριστεί με τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Giannis Kotatis

Το νέο single του Roi 6/12 με τίτλο «BAM» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Mad House Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ