Ο Γιάννης Βαρδής μας κάνει να αγαπήσουμε ξανά το «Μείνε Μαζί Μου Απόψε».

Ο Γιάννης Βαρδής τραγουδά «Μείνε Μαζί Μου Απόψε» στο νέο single και music video που κυκλοφορεί.

Το «Μείνε Μαζί Μου Απόψε» κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2003, στο soundtrack της ταινίας «Η Λίζα Και Οι Άλλοι» και αποτελεί ένα από τα διαχρονικά αγαπημένα τραγούδια του κοινού.

Ο Γιάννης Βαρδής, ένας ξεχωριστός καλλιτέχνης με μακρά πορεία ως ερμηνευτής και ως δημιουργός, φέρνει το «Μείνε Μαζί Μου Απόψε» ξανά στο προσκήνιο.

Διαφήμιση

Το «Μείνε Μαζί Μου Απόψε» είναι ένα τραγούδι που αγαπήθηκε από το πρώτο λεπτό και συνεχίζει να μας συναρπάζει με την ερμηνεία του Γιάννη Βαρδή.

Μέσα από το δικό του ιδιαίτερο μουσικό πρίσμα, ο Γιάννης Βαρδής μας κάνει να αγαπήσουμε ξανά το «Μείνε Μαζί Μου Απόψε».

Η μουσική του τραγουδιού είναι μία δημιουργία του Δημήτρη Κοντόπουλου ενώ τους στίχους έχει γράψει ο Μιχάλης Σφήκας.

Το «Μείνε Μαζί Μου Απόψε» συνοδεύεται από ένα music video ιδιαίτερης αισθητικής, στο οποίο εμφανίζεται και η σύζυγος του Γιάννη Βαρδή, Νατάσα Σκαφίδα. Τη σκηνοθεσία του video clip έχει αναλάβει ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

«Μείνε μαζί μου απόψε, μείνε / Βάλε στη νύχτα μου φωτιά / Ένα με μένα τώρα γίνε / Σε θέλω κοντά μου / Μείνε μαζί μου απόψε, μείνε / Να μείνουμε έτσι αγκαλιά / Χωρίς εσένα άδειες είναι / Οι ώρες, οι νύχτες».

Με το νέο του single, ο Γιάννης Βαρδής θέλει να συνεχίσει να συγκινεί το κοινό και να μας ταξιδεύει με τη μοναδική φωνή του.

Το «Μείνε Μαζί Μου Απόψε» από τον Γιάννη Βαρδή κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

ΠΗΓΗ