«Όλη Την Ελλάδα» θέλει να παρασύρει στον ρυθμό του ο Γιώργος Λιβάνης.

Ο Γιώργος Λιβάνης συνεχίζει τα επιτυχημένα δισκογραφικά βήματα και επιστρέφει με άλλο ένα μοναδικό single που θα ξεσηκώσει «Όλη Την Ελλάδα».

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγούδι μας βάζει σε καλοκαιρινή και χορευτική διάθεση μέσα από ένα ρυθμικό τραγούδι που κεντρίζει από το πρώτο άκουσμα.

Η μουσική του single «Όλη Την Ελλάδα» είναι μία δημιουργία του Χρήστου Σαντικάϊ, ενώ τους στίχους του τραγουδιού έχει υπογράψει Βαγγέλη Κωνσταντινίδη.

Διαφήμιση

Το «Όλη Την Ελλάδα» συνδυάζει στο μείγμα της μουσικής του τον ήχο των πνευστών, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα, που συμπληρώνεται από την ερμηνεία του Γιώργου Λιβάνη.

Το νέο τραγούδι του Γιώργου Λιβάνη συνοδεύεται από ένα εξίσου δυναμικό video, με διάθεση παρέας και πάρτι, που σκηνοθέτησαν ο Steven Airth και ο Spiros Kapsilis.

«Ήπια την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη / Έκανα πολλά μα η αγάπη σου μου λείπει / Κόλλησε μαζί σου η καρδιά η ρημάδα / Έλα πίσω γρήγορα πριν πιω όλη την Ελλάδα»

Το «Όλη Την Ελλάδα» έρχεται από τον Γιώργο Λιβάνη μόλις τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του single «Ένας Αλήτης Είμαι», μία επανεκτέλεση του ομώνυμου τραγουδιού από το 2010.

Η νέα εκδοχή του ζεϊμπέκικου από τον Γιώργο Λιβάνη έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα πάνω από 1,7 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Το «Όλη Την Ελλάδα» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ