Ένα single γεμάτο ρυθμό και ενέργεια που φέρνει στην επιφάνεια όλα τα «Απωθημένα».

Ο Γιώργος Τσαλίκης τραγουδά για τα «Απωθημένα» και μας χαρίζει το πιο εκρηκτικό single του φετινού καλοκαιριού.

Η εκρηκτική ενέργεια του Γιώργου Τσαλίκη σε συνδυασμό με την εκθαμβωτική φωνή της Charis Savva δημιουργούν έναν απόλυτα ακαταμάχητο ρυθμό στο οποίο δεν μπορείτε να αντισταθείτε.

Το «Απωθημένα», που κυκλοφορεί ανήμερα της ονομαστικής γιορτής του Γιώργου Τσαλίκη, είναι ένα single γεμάτο ρυθμό, catchy στίχους και τη χαρακτηριστική και αστείρευτη ενέργεια του επιτυχημένου και δημοφιλούς καλλιτέχνη Γιώργου Τσαλίκη.

Διαφήμιση

Ο συνδυασμός του Γιώργου Τσαλίκη και της Charis Savva, μία από τις πλέον ταλαντούχες τραγουδίστριες της νεότερης γενιάς, δημιουργούν μια απόλυτα εθιστική μελωδία που θα σας κάνει να χορέψετε αμέσως.

Τη μουσική και τους στίχους του «Απωθημένα» υπογράφει μία αχτύπητη ομάδα που αποτελείται από τους DJ Paco, DJ Bobito, Antonis Rigas και Αλέξανδρο Ελευθεριάδη.

Η ανεξάντλητη ενέργεια του Γιώργου Τσαλίκη και η υπέροχη φωνή της Charis Savva δένουν αρμονικά στο τραγούδι, προσδίδοντας του μία ξεχωριστή δυναμική.

Το μουσικό βίντεο για το «Απωθημένα», σε σκηνοθεσία του έμπειρου Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, συνοδεύεται από εντυπωσιακές εικόνες και χορευτικές κινήσεις που αναδεικνύουν την ενέργεια και το πάθος του τραγουδιού.

Με την εκρηκτική ερμηνεία του Γιώργου Τσαλίκη και τη μοναδική φωνή της Charis Savva, το «Απωθημένα» υπόσχεται να ανεβάσει τη διάθεση των ακροατών και να τους κατακτήσει με τον εθιστικό ρυθμό του και την απολαυστική μελωδία του.

Το νέο single «Απωθημένα» του Γιώργου Τσαλίκη με τη συμμετοχή της Charis Savva κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ