😞 + 🎵 = 😃

Ένας νέος τραγουδοποιός ο Δημήτρης Λιόλιος (L I O L I O S) έρχεται με το πάθος και τον ενθουσιασμό των 22 του χρόνων να μας παρασύρει στο μουσικό του κόσμο και να μας υπενθυμίσει ότι η μουσική και γενικότερα η δημιουργία είναι «Το μόνο γιατρικό».

Με ποπ διάθεση και τη ροκιά της νιότης σχημάτισε ένα μουσικό «ΠΑΖΛ» έξι τραγουδιών που αποτελούν το πρώτο του προσωπικό album.
Πρόκειται για έξι ελληνόφωνα τραγούδια που αποκαλύπτουν το ύφος του καινούριου τραγουδοποιού που υπογράφει τη μουσική και τους στίχους και κινείται σε ποπ και ροκ ήχους.

Το ομότιτλο «ΠΑΖΛ», «Το μόνο γιατρικό», «Σιωπή», «Το κουτί» , και η «Αγκαλιά» σε στίχους Δημήτρη Αρχοντή, Νεκτάριου Φλώρου και «Σαν Παιδί» σε στίχους Μαρίλιας Φωτοπούλου.

«Το Μόνο Γιατρικό» είναι και το πρώτο videoclip του νεαρού καλλιτέχνη, μια φιλόδοξη παραγωγή σε σκηνοθεσία Ευάγγελου Ρασσιά. Μια μικρού μήκους ταινία που οπτικοποιεί το μήνυμα των στίχων: πως η θλίψη που μας κατακλύζει σε συγκεκριμένες περιόδους της ζωής μας μπορεί με τη βοήθεια του αισθήματος επιβίωσης να μετουσιωθεί σε δημιουργία και να μας κάνει να ξεκινήσουμε από τη αρχή. Στο videoclip συμμετέχει και η μεγάλη αγάπη του Δημήτρη Λιόλιου που δεν είναι άλλη από το άλογό του!

ΠΗΓΗ