Με ένα νέο τραγούδι επιστρέφει στη μουσική ο Δημήτρης Παπάς.

Ο Δημήτρης Παπάς, ένας από τους πολυτάλαντους νέους καλλιτέχνες, παρουσιάζει το νέο του single και music video με τίτλο «Μην Ξαναρθείς».

Τρία χρόνια μετά το ντεμπούτο του με την ερωτική μπαλάντα «Με Τρομάζεις», ο Δημήτρης Παπάς επανέρχεται δισκογραφικά με ένα τραγούδι διαφορετικού ύφους.

Το «Μην Ξαναρθείς» είναι ένα φρέσκο λαϊκό κομμάτι, με δυναμικό ρυθμό, σε μουσική και στίχους που έχει γράψει ο ίδιος ο Δημήτρης Παπάς.

Το single συνοδεύεται από ένα music video μοντέρνας αισθητικής, που σκηνοθέτησε ο Danny Ntarlas, με τον Δημήτρη Παπά να μαγνητίζει και να κεντρίζει τα βλέμματα.

«Έχω φύγει από σένα / Όλα γύρω μου σπασμένα / Τόσα βράδια μεθυσμένα / Μόνος μου περνώ / Έχω φύγει από σένα / Δίνομαι σε ξένα χέρια / Οι σκέψεις με κόβουν σαν μαχαίρια / Θέλω να αφεθώ»

Ο Δημήτρης Παπάς, μετά την πορεία του στην υποκριτική, ξεδιπλώνει και το μουσικό του ταλέντο και βάζει στόχο να συναρπάσει.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές, όπως το «Ταμάμ», το «Μπρούσκο» και το «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια», αλλά και σε θεατρικές παραστάσεις, όπως το «Επικίνδυνη Στροφή», το «Λευκές Μας Νύχτες» και το «Ύποπτη Για Τον Φόνο Μου».

Το «Μην Ξαναρθείς» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ