Tο τραγούδι του Ηλία Μπόγδανου από το πάρτι της ένωσης του «Survivor».

Ο Ηλίας Μπόγδανος κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του με τίτλο «Ζηλεύω».

Ο πάντα γεμάτος αισιοδοξία και θετική ενέργεια Ηλίας Μπόγδανος, ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες και του φετινού «Survivor», ανέβηκε ξανά μετά από καιρό στη σκηνή και τα έσπασε.

Με αφορμή το μεγάλο πάρτι της ένωσης των ομάδων του «Survivor», διασκέδασε τους συμπαίκτες του, σε μία μικρή ανάπαυλα από τις κακουχίες του παιχνιδιού.

Διαφήμιση

Σε ένα επεισόδιο που είδε όλη η Ελλάδα, ο Ηλίας Μπόγδανος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να τραγουδήσει για πρώτη φορά και το νέο single του «Ζηλεύω».

Πρόκειται για μία μοναδική μπαλάντα σε μουσική που υπογράφει ο Κωνσταντίνος Παντζής και σε στίχους του Βασίλη Δήμα.

Το «Ζηλεύω» κυκλοφορεί επίσημα μαζί με ένα video clip που γυρίστηκε με τη σκηνοθεσία του Στέφανου Χατζή και μυρίζει καλοκαίρι.

Ο Ηλίας Μπόγδανος αγγίζει τις ψυχές με τη συναισθηματική μπαλάντα «Ζηλεύω» και συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στον χώρο της μουσικής.

Καθώς δεν σταματά να εκπέμπει αισιοδοξία και ενέργεια με το ταλέντο και τη φλογερή ερμηνεία, επιβεβαιώνει τη θέση του ως ένας από τους πιο αγαπημένους νέους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Το νέο single «Ζηλεύω» του Ηλία Μπόγδανου κυκλοφορεί από τη δισκογραφική οικογένειά του Cobalt Music.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ