Ένα τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ «Η Δική Μας Σειρά» του Σταύρου Σιόλα.

Ο Σταύρος Σιόλας και ο Γιάννης Κότσιρας ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους δισκογραφικά και παρουσιάζουν το τραγούδι «Έκτορας».

Το «Έκτορας», σε ερμηνεία του Γιάννη Κότσιρα και μουσική του Σταύρου Σιόλα, είναι ένα τραγούδι που μιλάει για έναν άντρα, ένα σκύλο και την απουσία.

Μία εξαιρετική μουσική συνύπαρξη του Γιάννη Κότσιρα και του Σταύρου Σιόλα, δύο καταξιωμένων καλλιτεχνών που μας έχουν χαρίσει μοναδικές στιγμές στις συμπράξεις τους επί σκηνής.

Διαφήμιση

Το «Έκτορας» είναι ένας απόλυτα ποιητικός ύμνος στη μοναξιά και την απογοήτευση.

Οι στίχοι του Ηλία Μαστόρη εκφράζουν τον έντονο αλλά και συγκινητικό εσωτερικό μονόλογο ενός ανθρώπου που αισθάνεται προδομένος και μόνος. Οι στίχοι προκαλούν συναισθήματα αγανάκτησης, μελαγχολίας και απογοήτευσης, δημιουργώντας έναν συναισθηματικά φορτισμένο κόσμο.

«Μονάχα ο Έκτορας μου έμεινε στο σπίτι / Και αυτός δεν ξέρω αν παρέμεινε πιστός / Έχει δυο μήνες που απ’ τον κήπο όλο λείπει / Φεύγει το βράδυ και γυρίζει με το φως»

Η φωνή του Γιάννη Κότσιρα αγγίζει τις ψυχές με την έντονη έκφραση και το συναίσθημα που αποπνέει σε κάθε νότα.

Το τραγούδι «Έκτορας» είναι το τέταρτο single από την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά του Σταύρου Σιόλα με τίτλο «Η Δική Μας Σειρά».

Η συνεργασία του Σταύρου Σιόλα με τον Γιάννη Κότσιρα κυκλοφορεί μετά το ομότιτλο τραγούδι του άλμπουμ «Η Δική Μας Σειρά», που ερμηνεύει ο ίδιος ο τραγουδοποιός, το «Στην Πλάτη Του Καιρού» με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και το «Στην Αιώρα Του Χρόνου» με τη Μελίνα Κανά.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει τραγούδια σε μουσική του Σταύρου Σιόλα και στίχους του Ηλία Μάστορη, που ερμηνεύουν ο ίδιος ο Σταύρος Σιόλας, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Μελίνα Κανά, ο Γιάννης Κότσιρας, η Γιώτα Νέγκα, η Μελίνα Ασλανίδου, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Γιώργος Στρατάκης και η Ερωφίλη.

Το digital album «Η Δική Μας Σειρά» αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Oxygen.

ΠΗΓΗ