Το single θα κυκλοφορήσει λίγο πριν την άφιξη του νέου άλμπουμ του Κωνσταντίνου Αργυρού.

«Ελεύθερος» δηλώνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο νέο τραγούδι του.

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής δουλειάς του «22», ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανακοίνωσε ότι θα μοιραστεί με το κοινό ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τον τίτλο «Ελεύθερος».

Το νέο single του αγαπημένου τραγουδιστή θα κυκλοφορήσει από την Panik Platinum στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής αλλά και στο YouTube με music video αύριο, Τετάρτη 27 Απριλίου, μία ανάσα πριν την άφιξη του άλμπουμ «22».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε την αποκάλυψη με μία ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, δημοσιεύοντας ένα αρκετά σύντομο teaser διάρκειας μόλις δέκα δευτερολέπτων που φαίνεται να προέρχεται από το μουσικό βίντεο του «Ελεύθερος».

«Αυτή την Τετάρτη έρχεται το video clip του νέου μας τραγουδιού που ετοιμάσαμε για όλους εσάς!», έγραψε στην ανάρτησή του, χωρίς να μοιράζεται περισσότερες λεπτομέρειες.

Το «Ελεύθερος» αναμένεται να συμπεριληφθεί στο νέο άλμπουμ του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον αινιγματικό τίτλο «22» που είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 30 Απριλίου, όπως ανακοίνωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Παρά το γεγονός ότι το νέο άλμπουμ του Κωνσταντίνου Αργυρού αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτήν την εβδομάδα, οι περισσότερες λεπτομέρειες για το «22» εξακολουθούν να είναι καλά φυλαγμένες.

Το «Ελεύθερος» έπεται της συνεργασίας του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον καταξιωμένο μουσικοσυνθέτη Γιώργο Θεοφάνους και την κορυφαία στιχουργό Ελεάνα Βραχάλη στο single «Τίποτα Εσύ», το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές της χρονιάς και συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες εβδομάδες παρουσίας στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart.

Δείτε το teaser του «Ελεύθερος»:

ΠΗΓΗ