Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μας καλεί στο δικό του ραδιοφωνικό «Party with Friends».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ετοιμάζεται για «Party with Friends» κάθε Σάββατο 21.00 με 00.00 στον αέρα του easy 97.2.

Ο easy 97.2, πάντα πρωτοπόρος στα ραδιοφωνικά δρώμενα της Αθήνας, διευρύνει για πρώτη φορά το πρόγραμμά του τα βράδια του Σαββάτου, με μία σειρά αποκλειστικών εκπομπών που θα μας κρατάνε συντροφιά σε ένα ιδιαίτερο «Party with Friends».

Έτσι, ονομάζεται η νέα εκπομπή του πολυτάλαντου Μιχάλη Χατζηγιάννη στον easy 97.2, που θα ξεκινήσει το Σάββατο 4 Μαρτίου στις 9.00 το βράδυ.

Διαφήμιση

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ο καλλιτέχνης με τον οποίο όλοι έχουμε ερωτευθεί, έχουμε πονέσει και έχουμε κάνει πάρτι με τα τραγούδια του.

Τα ραδιόφωνα τον αγαπάνε, όπως τα αγαπάει και αυτός και κάπως έτσι ξεκίνησε η ραδιοφωνική εκπομπή «Party With Friends» όπου κάθε Σάββατο στις 21:00, ο καλλιτέχνης φαινόμενο, αναλαμβάνει χρέη ραδιοφωνικού παραγωγού και θα μας κρατάει συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του easy 97.2.

Τα ξένα τραγούδια είναι η μεγάλη του αγάπη, έχουν αποτελέσει συντροφιά για τον ίδιο αλλά και πηγή έμπνευσης. Έτσι το ρεπερτόριο που καλείται να υπηρετήσει στο νέο αυτό ρόλο, δεν είναι άγνωστα νερά.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, λάτρης και της ξένης μουσικής σκηνής, ακούει φανατικά τραγούδια της δεκαετίας των ’70s, ’80s, ’90s και ’00s με καλλιτέχνες όπως οι Coldplay, ο Sting και οι Dire Straits και σαφώς πολλές νέες επιτυχίες που κυκλοφόρησαν τα τελευταία χρόνια από τους Adele και Ed Sheeran.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα βρεθεί πίσω από τα ραδιοφωνικά μικρόφωνα -σε έναν ανατρεπτικό ρόλο για εκείνον- και θα μας κρατάει συντροφιά από τις 9.00 το βράδυ μέχρι τα μεσάνυχτα, με αγαπημένες μουσικές επιλογές και χαλαρή διάθεση.

Οι εκπομπές του Μιχάλη Χατζηγιάννη ηχογραφήθηκαν στις αρχές Φεβρουαρίου και θα ξεκινήσουν στον αέρα του easy 97.2 το Σάββατο 4 Μαρτίου στις 21:00.

ΠΗΓΗ