Το νέο single του GMARK κυκλοφορεί.

Ο ανερχόμενος παραγωγός GMARK κυκλοφορεί μία νέα συνεργασία με τον Sin Laurent και τρέχει με «200».

Ο GMARK αποτελεί έναν από τους πιο ανερχόμενους Έλληνες παραγωγούς.

Με μόλις τρία χρόνια στο ενεργητικό του, ο GMARK έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κοινού μέσα από τα τραγούδια του, τα οποία φέρουν την υπογραφή του ίδιου τόσο σε μουσική όσο και σε στίχους.

Διαφήμιση

Έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από το τραγούδι του «Tattoo», το οποίο έγινε viral στο TikTok και έχει ξεπεράσει μέχρι σήμερα τα 4 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Ο GMARK δεν σταματά να εξελίσσεται και να δουλεύει σκληρά για να προσφέρει νέα τραγούδια.

Με το νέο τραγούδι του, με τίτλο «200», συνεχίζει να αποδεικνύει ότι ο GMARK έχει το ταλέντο και τη δημιουργικότητα για να δημιουργεί επιτυχημένα τραγούδια σε συνεργασία με άλλους καλλιτέχνες.

Το «200» φέρει την υπογραφή του διάσημου παραγωγού Sin Laurent, ο οποίος έχει ταυτίσει το όνομά του με μερικές από τις πιο hot επιτυχίες του TOQUEL και του Rack.

Ο GMARK και ο Sin Laurent συνδυάζουν το μουσικό ταλέντο τους και δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα που συνδυάζει hip-hop και trap στοιχεία.

Το music video που ντύνει με εικόνα το «200» έχει γυριστεί με τη σκηνοθεσία του Jim Georgantis.

Το «200» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ