Οι ΜΕΛΙSSES και η Αναστασία ανέβηκαν στη σκηνή του «X Factor» στο πέμπτο live show.

Την Κυριακή 26 Ιουνίου, το πέμπτο live show του «X Factor», με παρουσιαστή τον Αντρέα Γεωργίου, είχε τις πιο θεαματικές μουσικές αναμετρήσεις.

Οι κριτές – μέντορες  Μιχάλης ΚουινέληςΧρήστος ΜάστοραςΜαρίζα Ρίζου και Στέλιος Ρόκκος πήραν τη θέση τους και έζησαν μαζί με τους διαγωνιζόμενους την αγωνία της πρόκρισης.

Ο Ηλίας Ψινάκης βρέθηκε δίπλα στην κριτική επιτροπή για να κάνει καυστικές παρεμβάσεις αλλά και να δώσει ασυλία σε έναν από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Και αυτήν την Κυριακή, ο Νίκος Μουρατίδης ήταν  καλεσμένος στο «X Factor» για να σχολιάσει τις ερμηνείες και τις εμφανίσεις με το έμπειρο μουσικό του κριτήριο.

Highlight του πέμπτου live show ήταν η εμφάνιση από τις ΜΕΛΙSSES.

Το Νο. 1 συγκρότημα της χώρας μας τα τελευταία χρόνια μας ξεσήκωσε με τις επιτυχίες του και παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο τραγούδι του με τίτλο «Για Μένα Βράδιασε».

Ακόμα, η Αναστασία, το φαινόμενο του TikTok και του YouTube, έβαλε φωτιά στη σκηνή του «X Factor» με τις δύο viral επιτυχίες της «Αμαρτίες» και «Λίγο Λίγο».

H  Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος μετέφεραν τον παλμό και την αγωνία από το backstage.

Αυτήν την Κυριακή διαγωνίστηκαν

Από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη οι Γίναμε, ο Γιάννης Ονησιφόρου και ο Μίλτος Χαρόβας

Από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα η Κατερίνα Λαζαρίδου.

Από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου. ο Άγγελος Αρχανιωτάκης, η Εβελίνα Κατσιάκου και ο Χρήστος Αδαμόπουλος.

Από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου ο JCJO, η Έλενα Παναγιωτίδου και ο Θάνος Λάμπρου.

Η αποχώρηση

Ποιοι προχώρησαν στα επόμενα live shows και ποιοι κριτές – μέντορες θα καταφέρουν να διατηρήσουν τις ομάδες τους αλώβητες χωρίς απώλειες;

Η απόφαση ανήκει αποκλειστικά στους τηλεθεατές, οι οποίοι κρίνουν το αποτέλεσμα με δωρεάν online ψηφοφορία στο www.xfactorgreece.gr και στο mobile app του Mega.

Ο Ηλίας Ψινάκης στο τέλος της βραδιάς έδωσε ασυλία στον Μίλτο Χαρόβα από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη.

Για την παραμονή στο «X Factor» αναμετρήθηκαν ο Θάνος Λάμπρου από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου και ο JCJO επίσης από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου και επέστρεψαν στη σκηνή για να ερμηνεύσουν από ένα τραγούδι της επιλογής τους.

Έπειτα από την ψηφοφορία των κριτών, από το τρίτο live show του «X Factor» αποχώρησε ο JCJO.

Ο νικητής του «X Factor» διεκδικεί 150.000 ευρώ, το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που έχει δοθεί στην ελληνική τηλεόραση, καθώς και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records. Για πρώτη φορά, χρηματικό έπαθλο ύψους 50.000 ευρώ θα δοθεί και στον δεύτερο φιναλίστ.

Τα live shows του «X Factor» συνεχίζονται κάθε Κυριακή στις 21:00 στο Mega.



ΠΗΓΗ