Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πρώτα πλάνα από τον ένατο κύκλο του «The Voice of Greece».

Το «The Voice of Greece», ο πιο δημοφιλής μουσικός διαγωνισμός παγκοσμίως, επιστρέφει με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό και coaches τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Πάνο Μουζουράκη, την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά.

Ο μουσικός διαγωνισμός που κατέκτησε το κοινό σε περισσότερες από 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο θα αναζητήσει για ακόμα μία φορά την καλύτερη φωνή της Ελλάδας μέσα από τον ΣΚΑΪ.

Οι τέσσερις coaches του «The Voice of Greece», Κωνσταντίνος Αργυρός, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς, παίρνουν τις θέσεις τους και σκοπεύουν και πάλι να διεκδικήσουν για τις ομάδες τους τις πιο ξεχωριστές φωνές της χώρας.

Χιλιάδες αγόρια και κορίτσια από όλη τη χώρα, την Κύπρο και από οπουδήποτε στον κόσμο χτυπάει η καρδιά του ελληνισμού είναι έτοιμα να ενθουσιάσουν με τις φωνές τους, να συγκινήσουν και να κάνουν τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Πάνο Μουζουράκη, την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά, να γυρίσουν την καρέκλα τους και να φωνάξουν «Σε θέλω!».

Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής που θα αναδειχθεί η καλύτερη φωνή της Ελλάδας και θα κερδίσει ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI / Universal;

Την παρουσίαση του «The Voice of Greece» αναλαμβάνει για ακόμα μία χρονιά o Γιώργος Λιανός.

Ο ένατος κύκλος του «The Voice of Greece» θα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ με το πρώτο επεισόδιο των Blind Auditions την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Δείτε το πρώτο trailer παρακάτω:



ΠΗΓΗ