«Δεν είναι ο χαρακτήρας μου αυτός».

Η Πάολα σχολίασε τις προτάσεις που δέχεται κατά καιρούς για να πάρει μέρος στην κριτική επιτροπή talent shows και αποκάλυψε τον λόγο που δεν παρευρίσκεται πια στα βραβεία των Mad Video Music Awards.

Η λαϊκή τραγουδίστρια δεν δήλωσε αρνητική στο ενδεχόμενο συμμετοχής της σε κριτική επιτροπή talent show στο «μακρύ μέλλον», ωστόσο σημείωσε ότι δεν της αρέσει η τηλεόραση.

«Να μεγαλώσω ακόμη λίγο για να έχει κύρος ο λόγος μου σε μια κριτική επιτροπή. Να έχει κύρος. Στο βαθύ μέλλον, στο μακρύ μέλλον. Δεν μου αρέσει η τηλεόραση για αυτό και δεν μπορώ κιόλας να κρίνω τα παιδιά που έρχονται εκεί. Το έχουμε πει χίλιες φορές», είπε.

Όσον αφορά το ενδεχόμενη συμμετοχής στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, η Πάολα ήταν κατηγορηματική.

«Όχι! Δεν μπορώ να κάνω όλη αυτή τη δουλειά που κάνουν όλοι οι καλλιτέχνες. Που τρέχουν παντού. Εγώ, άμα θέλεις, να πάω στην Eurovision αλλά να μου πεις ότι είναι μεθαύριο. Να πάω όπως είμαι εδώ, να ανέβω πάνω και τελειώσαμε», απάντησε.

Η Πάολα αναφέρθηκε ακόμη και στην πολυσυζητημένη παρουσία της στα Mad Video Music Awards του 2017.

Η τραγουδίστρια ήταν μία εκ των πρωταγωνιστριών της τελετής απονομής, όμως από την τηλεοπτική μετάδοση των βραβείων αφαιρέθηκε κάθε πλάνο της, τόσο από τη βράβευσή της όσο και από τις δύο εμφανίσεις της στο σκηνή.

Πληροφορίες εκείνης της εποχής ανέφεραν ότι η Πάολα είχε εκφράσει την έντονη ενόχλησή της για το γεγονός ότι δεν της απονεμήθηκε το δεύτερο βραβείο που της είχαν υποσχεθεί οι διοργανωτές, οι οποίοι φέρεται να… μοίραζαν υποσχέσεις και σε άλλους καλλιτέχνες για το ίδιο βραβείο.

«Από μέσα μου, δεν θα πήγαινα ποτέ στα Mad VMA. Τι να πω τώρα… Μία εβδομάδα πριν εμφανιστώ, μάθαινα πως θα είμαι εκεί και για να μην κρεμάσω τους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί εμφανιζόμουν», είπε τώρα η τραγουδίστρια.

«Από την καρδιά μου, λοιπόν, το έκανα για να μην κρεμάσω κανέναν. Αν ήταν στο χέρι μου, όμως, δεν θα πήγαινα ποτέ. χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό. Δεν είναι ο χαρακτήρας μου αυτός», συνέχισε.

«Όσο για αυτό που έκαναν τα παλικάρια εκεί και μαλώσανε, εντάξει, κακά πράγματα πάμε παρακάτω» πρόσθεσε για τα άγρια επεισόδια μεταξύ του Light και του SNIK που σημειώθηκαν στη φετινή τελετή απονομής των βραβείων.

ΠΗΓΗ